Я не батько вихідного дня: зірка шоу Холостяк про виховання сина після розлучення з Квітковою

Головний герой одного з сезонів популярного шоу “Холостяк” Нікіта Добринін став учасником телепроєкту “Пісня мого життя” з Катериною Осадчою. За правилами телепрограми він загадав пісню, що асоціюються з певним важливим періодом життя. Цим треком став “Секрет” гурту “Друга Ріка”, яку на сцені виконав фронтмен колективу Валерій Харчишин. Пісня в Добриніна асоціюється з любов’ю до свого сина.

Річ у тому, що Нікіта виріс без батька, тому він хоче, аби в його сина Лева не було подібного. Шоумен розповів про виховання хлопчика, матір’ю якого є блогерка-мільйониця Даша Квіткова. З нею Добринін розлучився минулого року, що стало несподіванкою для багатьох в шоу-бізнесі. Колишня зіркова пара була єдиною, хто після шоу “Холостяк” відгуляв весілля та народив дитину.

“Цю пісню я вмикаю сину періодично, коли забираю його з садочка. Коли слухаю цю пісню за кермом, не можу не плакати. Коли співав слова, просто просльозився, тому що зрозумів – ось цей момент, пісня, ми двоє і більше нічого не потрібно. Я щасливий. Я ріс без батька, в якийсь момент усвідомив – все в житті можна виправити, доки люди живі. Батька, на жаль, я в дуже ранньому віці втратив. І найбільше напевно що мені хотілось – яким він би не був, які б стосунки не були з мамою, просто побачити його очі і з ним поговорити. Можливо це була б єдина зустріч у моєму житті, але вона б була важливою”, – розповів Добринін.

Катерина Осадча не могла не запитати про колишню дружину Добриніна, блогерку Дашу Квіткову. Вони розлучились без скандалу і доволі лаконічно коментували це. Осадча припустила, що саме Добринін хотів зберегти шлюб, аби бути з сином якомога довше.

“Це дуже складне питання, хочеться тобі чесно відповісти. На жаль, не хочеться напевно триматися сім’єю виключно заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях, ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. Тому, на жаль, інколи так складається, що і почуття мають термін придатності. Можливо ти права, що ми йшли вінчатися, аби оновити, закріпити, отримати нову енергію. Але якщо цієї енергії вже не має, не підтримується, на жаль нічого не складається. Але я дуже щасливий, що в Лева саме ця мама, саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, вкладається і це видно по дитині. Я ні про що не жалкую”.

Добринін та Квіткова після розлучення на дні народження сина

Добринін та Квіткова після розлучення на дні народження сина

Нікіта розповів, що коли публікує у соцмережах фотографії з сином, то отримує не дуже приємні повідомлення від жінок. Вони називають його “батьком вихідного дня” і наголошують – він везунчик, бо мати дозволяє йому бачитися з Левом.

“Я читаю ці повідомлення і не розумію про що вони. Бо якщо ти хороший батько, чоловік, ти маєш бачитися з ним. І напевно горе тій матері, яка буде забороняти сину бачитися з батьком. Адже вона робить гірше і сину, чи доньці, і собі відповідно. В жодному разі я не батько вихідного дня, тому що я люблю свого сина, хочу в нього вкладатися. Побажав би всім жінкам, які на жаль так думають про чоловіків в цілому, що не всі чоловіки такі. Мені подобається бути максимально з сином, проживати з ним це життя”, – підсумував Добринін.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *