Росія вдарила ракетами по Одесі: двоє загиблих та багато поранених, серед них – екс-нардеп Ківалов

Фото: Суспильне

Увечері в понеділок, 29 квітня, російська армія завдала ракетного удару по Одесі. Наразі відомо про трьох загиблих та щонайменше 20 постраждалих. Серед поранених – колишній голова Центральної виборчої комісії та екс-нардеп Сергій Ківалов. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер та Суспільне.

– На жаль, в результаті російської ракетної атаки загинули двоє людей і собака. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури, – написав Кіпер. – Кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки зросла до 17 осіб. Щонайменше двоє з них у тяжкому стані. Пораненим надається вся необхідна допомога. На місці продовжують працювати екстрені служби.

Станом на 20:20 стало відомо про 20 поранених внаслідок атаки РФ, ще одна жінка померла у лікарні, повідомив мер Одеси Геннадій Труханов. Крім того, внаслідок ворожої атаки спалахнула пожежа у палаці студентів Національного університету “Одеська юридична академія”. Серед поранених – колишній нардеп Сергій Ківалов, який є ректором вишу. Цю інформацію підтвердив проректор НУ “ОЮА” Валентин Федоров.

О 21:20 правоохоронці повідомили, що кількість жертв обстрілу збільшилася до чотирьох, а кількість поранених – до 28. У поліції уточнили, що внаслідок удару пошкоджено житлові будинки, навчальний заклад, а рятувальники продовжують боротися із пожежею.

  • Ківалов – президент Національного університету “Одеська юридична академія”, доктор юридичних наук. Він шість разів обирався народним депутатом України, очолював “Українську морську партію”. 2020 року балотувався на посаду міського голови Одеси.
  • Раніше внаслідок ракетного удару по Одесі поранення отримали 8 людей. Серед поранених двоє дітей – 2021 та 2020 року народження.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *