Росія била по Одесі ракетою зі шрапнеллю, яка потрібна для знищення живої сили

Фото: facebook.com/UA.National.Police

Під час обстрілів Одеси увечері у понеділок, 29 квітня, російські окупанти використали ракету зі шрапнеллю. Вона призначена для ліквідації живої сили, – розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі Новини. LIVE.

– Експерти все ще встановлюють тип озброєння, яким росіяни завдавали удару. Але можу констатувати, що на стінах навколо ураженого об’єкта спостерігаються дірки від шрапнелі, яка використовується для знищення живої сили та ведення бойових дій. Але не для ударів по цивільній інфраструктурі та мирним жителям, – наголосив Плетенчук.

Він додав, що остаточний висновок про види боєприпасів, якими ворог вдарив Одесою 29 квітня 2024 року, зроблять фахівці після аналізу уламків.

  • Увечері в понеділок, 29 квітня, Росія завдала ракетного удару по Одесі. Внаслідок атаки розпочалася пожежа у палаці студентів місцевої юридичної академії. Наразі відомо, що загинуло 4 мирні жителі – троє жінок і один чоловік. Ще 28 людей отримали поранення, щонайменше двоє – у тяжкому стані.
  • Серед поранених – колишній нардеп Сергій Ківалов, який є ректором вишу. Цю інформацію підтвердив проректор НУ “ОЮА” Валентин Федоров.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *