У спідниці та рожевій шубі: фаворит Євробачення вийшов на сцену – фото

Минулого тижня до шведського Мальме приїхали більшість делегацій, які беруть участь в “Євробаченні 2024”. Цього року 37 країн претендують на перемогу. В суботу пройшла перша репетиція українок Alyona Alyona та Jerry Heil. А в понеділок, 29 квітня, на сцену вийшов фаворит букмекерів, представник Швейцарії – співак.

24-річний артист з’явився у відвертому образі, який імітує рожеве волосся. Верхня частина схожа на шубу, яка майже приховує світлу спідницю, тому ноги залишаються оголеними. А ось взуття нагадує перуку. Поки в інтерв’ю Немо Меттлер (справжнє ім’я артиста) не розповідав про символізм подібного стилю.

Представник Швейцарії, співак Nemo

Представник Швейцарії, співак Nemo

Головний реквізит постановки – біла кругла платформа діаметром два-три метри, яка нахиляється та обертається в усіх напрямках. Nemo виконує різноманітні рухи на цій платформі і паралельно співає свою композицію The Code. Вона відрізняється від багатьох треків “Євробачення 2024” своєю різноманітністю: звучить і танцювальна музика, і академічний спів, і хіп-хоп. То ж не дивно, що Немо Меттлер – фаворит у букмекерів. Він має 24% на перемогу. Тоді як в Alyona Alyona та Jerry Heil, наприклад, 8%.

У своїй музиці Немо торкається таких тем, як гендерна ідентичність, психічне здоров’я та пошук свого місця в цьому світі. Він з дитинства грав на скрипці, фортепіано та барабанах. Зараз Меттлер живе в столиці Німеччини, Берліні. У 2020 він році почав писати та продюсувати пісні для інших артистів, а також зробив перші кроки за межі швейцарського шоу-бізнесу і почав випускати пісні англійською мовою. У другому сезоні швейцарської адаптації популярного проєкту “Маска” Немо виступав в костюмі панди та посів п’яте місце.

@eurovision When @nemothingsss said “Welcome to the show,” they meant it! Here’s how their first rehearsal looked 🇨🇭 #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Репетиції інших учасників

Кожного дня на сцену виходять вісім делегацій. Разом з Nemo репетиції провели інші учасники другого півфіналу, який пройде 9 травня. Представникам Мальти, Албанії, Греції, Чехії, Австрії, Данії та Вірменії виділили, як і іншим конкурсантам, пів години на репетицію. Зазначимо, що ще перед прямим ефіром, глядачі зможуть відвідати генеральні прогони кожного з трьох шоу.

Представниця Мальти, співачка Сара Боннічі

Представниця Мальти, співачка Сара Боннічі

Представниця Греції, співачка Маріна Сатті

Представниця Греції, співачка Маріна Сатті

Представниця Вірменії, співачка Ladaniva

Представниця Вірменії, співачка Ladaniva

Українки Альона Савраненко (Alyona Alyona) та Яна Шемаєва (Jerry Heil) виступатимуть наступного вівторка, 7 травня. Наші дівчата вийдуть під п’ятим номером. Щодо фіналу, який відгримить в суботу, 11 травня, організатори “Євробачення 2024” поки що не назвали хедлайнерів, які виступатимуть на сцені.

@eurovision Ukraine’s @Альона Альона & @Jerry Heil are born to perform 🇺🇦 #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *