Голий і обкурений, а тут поліція: Меттью Мак-Конагею довелося заплатити штраф

54-річний Меттью Мак-Конагей сьогодні зірка, яка не потребує особливого представлення. В інтерв’ю спеціальному випуску журналу People, присвяченому 50-річчю видання, він згадав ті часи, коли йому доводилося не просто пояснювати, хто він такий, а й миритися з тим, як перекручують його прізвище. Також зірка висловилася про батьківство: «Я не можу придумати нічого важливішого».

«Пам’ятаю, одного разу я прийшов до тренера з вокалу Тіма Моніча і сказав: “Чувак, я збираюся знову почути Мак-Гонагі та Мак-Гонагей…”. А Тім відповів: “Все дуже просто. Тим, хто неправильно вимовляє твоє ім’я, відповідай просто: ”Мак-Конагей римується з “What would Madonna say” (“Що б сказала Мадонна”). І справді, коли я почав це говорити, усі запам’ятали, як правильно».

Меттью Мак-Конагей

Меттью Мак-Конагей

Своєю найбільшою роллю Мак-Конагей вважає роль батька своїх дітей. З дружиною, бразильською моделлю Камілою Альвес Мак-Конагей виховує 15-річного Леві, 14-річну Віду та 11-річного Лівінгстона.

«Наявність дітей зробила мене найкращим артистом та найкращим актором. Діти завжди бачать щось уперше. Їхні питання невинні. Я став найкращим оповідачем, бо маю дітей».

Меттью і Каміла з дітьми

Меттью і Каміла з дітьми

За 30 років кар’єри в Голлівуді Мак-Конагей пережив чимало злетів та падінь. В інтерв’ю з журналістами People актор згадав історію 1999 року, коли у двері постукала поліція, а він їм відкрив обкурений і повністю оголений. Тоді Меттью довелося заплатити штраф у п’ятдесят доларів за порушення громадського порядку, що було лише краплею в морі для актора, який тоді заробляв чотири мільйони доларів за фільм.

«Мій зірковий лічильник набирав бали та знову губив їх. Я здобув “Оскар”, але мене заарештували за те, що я грав на бонго оголеним. Загалом, я вважаю, що до мене всі були доброзичливі, але це не завадило мені самому розібратися у своєму вступі до кінематографічної індустрії. Є багато речей, які ти дізнаєшся через 10 років після перебування в Голлівуді й думаєш: “Ну чому вони мені цього не сказали на другому році?”. А все тому, що є процес ініціації».

Актор та його дружина

Актор та його дружина

Під процесом ініціації актор має на увазі те, що стати зіркою на чужих помилках не вийде – потрібно зробити багато власних. Але й це, як ми розуміємо, не є гарантією.

«Так, ти можеш отримувати якісь підказки, але зрештою тобі самому доведеться розібратися у всій цій нісенітниці, попутно відокремлюючи зерна від полови, – сказав Мак-Конагей, додавши, що зараз би точно нічого не став радити ні юному собі, ні тим, хто хоче стати новими голлівудськими зірками. – Я б дозволив розібратися в усьому так само як і я. Заплутайтеся, розчаруйтеся, відчуйте себе втраченим і подолайте це», – підсумував актор.

З Бредлі Купером: колеги та зразкові батьки

З Бредлі Купером: колеги та зразкові батьки  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *