У Львові рятують підлітка, що вистрелив собі у груди – Новини на KP.UA

У Львові рятують підлітка, що вистрелив собі у груди

Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На Львівщині поліція встановлює обставини поранення підлітка. Як повідомили у прес службі Нацполіції регіону, попередньо встановлено, що 14-річний школяр отримав вогнепальне поранення грудної клітини внаслідок випадкового пострілу з помпової рушниці.

Про постраждалого стало відомо  31 травня о 16.30. На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини.

Попередньо встановлено, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували. Зброю, з якої був здійснений постріл, правоохоронці вилучили.

Постріл пролунав, коли хлопці роздивлялись рушницю. Фото: facebook.com/MVS.LVIV

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ст. 264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Всі обставини події встановлюються.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *