У Насті Приходько – чорна смуга: ДТП, смерть, скандали, побутові проблеми, величезна перевтома

Співачка Анастасія Приходько завершила свій тур містами України. Він дався їй вкрай важко – на одному з концертів помер її друг, який працював в команді артистки. Також на одному з шоу вибухнув прожектор. Після тисяч кілометрів в дорозі зіркова уродженка Києва повернулась до дому та зробила гучну заяву.

Наступні тижні артистка відпочиватиме та візьме умовну відпустку для відновлення сил. Приходько опублікувала в Instagram текстову сторіз, на фоні якої лікар перевіряє кардіограму співачки. Результати медичних досліджень співачка не стала оприлюднювати. Втім, поділилась поточним станом свого здоров’я.

“У зв’язку з тим, що я дала 80 концертів за рік, з яких вісім поспіль за минулий тиждень і два концерти було в один день. А потім ще зйомки кліпу, побутові проблеми, бізнес, скандали, діти, школа, війна, новини, стрес… Мамі сказали лежати! Відпочити і притримати коней. Я йду у відпустку. Все. В мене величезна перевтома, серце та тиск”, – шокувала зізнанням Приходько та опублікувала фото в ліжку.

В Анастасії Приходько не має сил

В Анастасії Приходько не має сил

Цього місяця на виступі Приходько в Чигирині (Черкаська область) стався вибухнув прожектор. На щастя, ніхто не постраждав. До цього артистка потрапила у ДТП на дорозі в тій самій області. Вона їхала в селище Чорнобай, де в неї запланований концерт. За словами співачки, вона не впоралась із кермом через поганий стан доріг. Ця ситуація неабияк налякала Анастасію. Вона подякувала всім, хто був небайдужий та допоміг їй у цій стресовій ситуації.

“Я просто в а**ї… Дякую всім хто допоміг. Вперше їхала на евакуаторі та везла свою ластівку! Злякалась неймовірно”, – написала тоді Приходько.

Емоції співачки після ДТП

Емоції співачки після ДТП

Але чорну смугу у своєму турі артистка відчула ще минулого місяця. Тоді на її концерті у Трускавці (Львівська область) помер турменеджер, друг Анастасії, Григорій Красницький. Йому було лише 51 рік. Серце чоловіка не витримало в фінальній частині концерту. 40 хвилин його намагався врятувати один з глядачів шоу, який виявився лікарем-анестезіологом. Втім, Григорій помер в кареті швидкої допомоги.

“В певний момент я зрозумів, що в нього та гостра патологія, яка не дає шансів на порятунок… Я бачив багато смертей, але ця смерть і це обличчя закарбуються в памʼяті назавжди! Мої співчуття і жаль, що не вдалось врятувати”, – написав в коментарях лікар-анестезіолог Тарас Остапик.

Чим займатиметься Приходько у відпустці – не розповіла. Вона майже перестала публікувати сторіз і скоріш за все відпочиває від соцмереж та проводить час з дітьми.

Приходько пішла у відпустку

Приходько пішла у відпустку

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *