Пивоварова запідозрили в нечесній грі: На сцені була не Клавдія Петрівна

Напередодні чи не найзагадковіша співачка України Klavdia Petrivna вперше зʼявилася на сцені. Вона виступила на трьох шоу, які відіграв Артем Пивоваров в столичному “Палаці Спорту”. Це був її перший вихід у світ. Згодом відбувся реліз їхньої спільної пісні “Барабан” в межах авторського проєкту Артема “Твої вірші, мої ноти”.

Втім блогер Богдан Беспалов стверджує – в нього сумніви, що на сцені була справжня Klavdia Petrivna. Також, за його словами, про це повідомили інформатори, яких, як зазвичай, він не назвав.

Ще наприкінці минулого року Беспалов заявив – під образом Klavdia Petrivna приховується не Маша Кондратенко, а маловідома Соломія Опришко. Це сестра співака OSTY. Мовляв, їй тільки 17 років, і лейбл чекає виповнення повноліття, аби підписати з нею контракт. Втім, є чимало прикладів, коли молодші артисти працювали з продюсерами без зайвих юридичних питань. Втім, можливо, це є вимогою самою артистки.

“Klavdia Petrivna – це невеличка, худенька, маленька дівчинка Соломія. А тут ми бачимо струнку і досі високу дівчину. Спочатку я подумав, можливо підбори. Бо вони можуть творити дива. Потім придивився – ні, комплекція не та. Але думаю, може здалося. Там же капелюх величезний, цей плащ, все що завгодно. І мені стало достовірно відомо безпосередньо від людини, яка мала відношення до організації концерту, що на сцені була не Klavdia Petrivna. І тут в мене велике запитання до лейблу Nebo Music, які займаються Клавдією: навіщо такі багатоходівки? А що ви будете пропонувати під час сольного виступу Клавдії, якщо вона все ж таки зможе зібрати “Палац Спорту” в серпні цього року”.

Беспалов припустив, що ця інтрига вже починає набридати і втрачається будь-який сенс. Блогеру сумно, що більшість ЗМІ написали про першу появу Klavdia Petrivna, але, за його словами, її не було.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 𐌀𐌓𐌕𐌄𐌑 𐌛𐌉𐌖𐌏𐌖𐌀𐌓𐌏𐌖 🪭 (@pivovarovsoul)

Що кажуть інші блогери

Напередодні останнього, третього концерту, музичний портал “МУЗВАР”, опублікував відео, на якому Соломія Опришко була помічена у чорній кепці біля службового входу “Палацу Спорту”. На майданчик вона зайшла разом з продюсеркою лейблу Nebo Music, Катериною Шевченко, та колегою по шоу-бізнесу – співаком OSTY. Саме з ним Klavdia Petrivna має найбільше колаборацій.

“Зараз в соцмережах обговорюють головний атрибут співачки на концертах Пивоварова – довгі білі нігті. Але, кажуть, що на концерті 20 квітня вони були коротші за ті, які усі бачили 19 квітня. Як бачимо, гра все цікавіша”, – написали в “МУЗВАР”.

@muzvar.ua

Переробили відео, бо знайшлися ті, хто у вас його вкрав

♬ оригінальний звук – Ігор Корчагін

То ж виходить, що потенційна Klavdia Petrivna, Соломія Опришко, все ж таки була в день концерту Пивоварова і заходила через чорний вхід. І цілком можливо, все ж таки виступала на сцені, що спростовує заяви Беспалова, який, на відміну від колег, жодних відео доказів не надав. Або ж принаймні скриншоти повідомлень від його інформаторів.

Щодо нового кліпу Klavdia Petrivna та Артема Пивоварова, то за добу йому не вдалося обігнати дует Наді Дорофєєвої та блогера Міши Лебіги. Поточну трійку замикає новий відвертий кліп Анни Трінчер на пісню “Бар за баром”.

Поточні лідери українського YouTube в категорії

Поточні лідери українського YouTube в категорії “Музика”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *