Біля Херсона росіяни атакували рятувальників, які прибули на виклик після обстрілу – є поранені

Фото: facebook.com/DSNSKHERSON

Вдень у четвер, 25 квітня, рятувальники потрапили під повторну атаку дронів росіян у передмісті Херсона, коли прибули на виклик. Внаслідок чого одного рятівника та мешканку будинку було поранено. Про це повідомляє ДСНС Херсонщини у Facebook.

– Ворог вкотре атакував передмістя Херсона, внаслідок чого спалахнув житловий будинок. Рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі та потрапили у пастку – ворожі дрони цинічно повторно атакували місце події, пошкодивши техніку ДСНС, – розповіли рятувальники.

Внаслідок атаки ворожих безпілотників постраждав один із рятувальників, також поранення руки отримала господиня сусіднього будинку. Залишити місце події їм вдалося на автомобілі швидкої допомоги. Рятувальники вчасно встигли попередити своїх колег про обстріли, щоб ті не наражалися на небезпеку.

  • Російські окупанти під час обстрілів території України активно практикують завдання повторних ударів, коли на місцях вже працюють екстрені служби, рятувальники та медики, надаючи постраждалим допомогу та ліквідовуючи наслідки.
  • Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко раніше доручив детально проаналізувати нинішні інструкції реагування екстрених служб на надзвичайні ситуації та змінити алгоритм роботи у разі потреби з урахуванням оперативної ситуації.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *