Після госпіталізації до лікарні Позитив заговорив про готовність прощати і давати другий шанс

Минулого тижня колишній учасник гурту “Время и Стекло” Олексій Завгородній, який більше відомий як Позитив, потрапив до лікарні. Тоді він пожартував, що це спричинив дует Наді Дорофєєвої з іншим артистом (блогером Мішею Лебігою). Втім деталей розкривати не став. Натомість випустив нову пісню “А може, хочеш?” та кліп на нею під своїм творчим псевдонімом POSITIFF.

За словами артиста, в ньому він розкриває історію втраченого кохання, яке прагне до відродження. Мовляв, внутрішній голос наказує забути й відпустити стосунки, але серце не слухає.

Ексучасники гурту

Ексучасники гурту “Время и Стекло” та госпіталізація Позитива

У відеокліпі на трек “А може, хочеш?” показана історія мрійливої дівчини, яка через обʼєктив своєї камери спостерігає за головним героєм. Вона уявляє, що саме він покохає її так безмежно й сильно, як описується в тексті пісні. Більшу частину нового кліпу 34-річний зірковий уродженець Києва проводить на даху.

В той же час акторка, модель Валерія Сидоренко позує напівоголеною у білому відвертому вбранні, а в інших сценах знімає артиста на стару відеокамеру. За задумом, ліричний герой знову й знову звертається до своєї колишньої другої половинки з питанням “А може, хочеш?”. Це запрошення до діалогу, спроба відкрити серце й показати готовність до змін.

“Я вірю, що справжня любов здатна прокласти шлях до возз’єднання. Вона вимагає зусиль обох партнерів, готовності прощати та бажання працювати над стосунками. Другий шанс може стати даром, бо кохання, яке пройшло через випробування, стає лише міцнішим”, – розповів POSITIFF.

В новій пісні є такі рядки: “Сльози вилились уже давно, але так боляче в моїй душі. І мої вже почуття не ті, бо вони без тебе байдужі. А може, хочеш, буду цілувати щоночі. Буду обіймати до хрусту, тільки щоб не плакали очі”. Втім своє особисте життя Олексій ретельно приховує від шанувальників. Вісім років (2013-2021) він був в шлюбі з Ганною Завгородньою. Вони почали зустрічатися ще коли були тінейджерами. Вона – одна з найкращих подруг співачки Насті Каменських.

Подейкують, що однією з причин стала участь репера в телепроєкті “Танці з зірками” 2020 року. Його партнеркою тоді була відома хореографиня Юлія Сахневич. Чимало шанувальників обговорювали ймовірний їхній роман. Втім Олексій не коментує ці чутки. На сторінках у соцмережах зірки не публікують спільні фотографії. Юлія не виїхала за кордон і продовжує працювати в Україні.

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *