У Бериславі через російський обстріл помер 70-річний велосипедист

Фото: Андрій Ермак / Telegram

Росіяни обстріляли Херсонську область касетними боєприпасами, в результаті чого троє людей загинули, а четверо отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВ Олександр Прокудін.

– Під час обстрілів Берислава на Херсонщині окупанти з безпілотника атакували велосипедиста, який рухався вулицею. 70-річний чоловік отримав поранення, несумісні із життям, — йдеться у повідомленні.

У Херсонській обласній прокуратурі повідомили, що о 12:15 в результаті масованого обстрілу касетними снарядами Чорнобаївки загинули дві людини – чоловік та жінка. На даний момент відомо про ще п’ятьох цивільних, які отримали травми різного ступеня важкості. Крім того, внаслідок обстрілу було пошкоджено житлові будинки та господарські будівлі.

23 листопада у Києві провели операцію чотирирічній дівчинці, яка постраждала внаслідок російського обстрілу у Херсоні. Під час хірургічного втручання вдалося витягнути уламок міни із серця дитини.

Ситуація з обстрілом правого берега Херсонської області в останні місяці залишається вкрай напруженою. Лише протягом 17 листопада на Херсонщині зареєстровано шість людських жертв та десять поранених.

Водночас стало відомо, що Збройні сили України провели успішні операції на лівому березі Херсонської області. За інформацією бійців Морської піхоти, українським військам вдалося зміцнити свої позиції на кількох стратегічних точках.

Андрей Ермак / Telegram

Андрей Ермак / Telegram

Андрей Ермак / Telegram

Андрей Ермак / Telegram

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *