В шоу Голос країни з’явився конкурент: на телебаченні оголосили кастинг на новий проєкт, до якого залучили Kola

Цього тижня в мережі почали ширитися чутки, що “Новий Канал” готує перезапуск легендарного проєкту “Шанс”. Свого часу він відкрив багатьох майбутніх зірок українського шоу-бізнесу, зокрема Надю Дорофєєву, Віталія Козловського, MamaRika та інших. Не встигли шанувальники музичної індустрії почати обговорювати цю новину, як телеканал оголосив про старт нового проєкту. Щоправда, перезапуском “Шансу” творці майбутнього шоу його не назвали. Але концепції трохи схожі.

“Новий канал” розпочав зйомки музичного шоу “Неймовірні дуети”. Щотижня з тисяч охочих знамениті коучі обиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва і готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі наживо.

Ідея нового проєкту належить відомому телепродюсеру Олексію Гончаренку. Він є засновником студії Friends production. Виступав продюсером таких популярних проєктів на українському телебаченні, як “Танці з зірками”, “Від пацанки до панянки”, “Богиня шопінгу”, “Фабрика зірок 2-3” та інших. Також працював над відомими мюзиклами “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “За двома зайцями”, “Снігова королева”, “Три мушкетери”.

Продюсер Олексій Гончаренко. Фото: Instagram/alexgoncharenko

Продюсер Олексій Гончаренко. Фото: Instagram/alexgoncharenko

“Коли Friends production прийшов до “Нового каналу” з ідеєю проєкту “Неймовірні дуети”, ми одразу ж зацікавились. Адже зараз відбувається розквіт української музики. Величезна кількість нових виконавців шукає свою аудиторію. І хто, як не “Новий канал”, має стати містком, який з’єднає сучасну музику з новим слухачем”, – зазначила генеральна продюсерка “Нового каналу” Саша Ткаченко.

Ідея шоу закладена в самій назві “Неймовірні дуети”. Кожен талановитий співак отримає можливість перенестися з екрана смартфона на велику сцену. Автори проєкту шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень. Недостатньо мати гарний голос – потрібно ще й бути харизматичним, особливим і цілеспрямованим. У кожному епізоді “Неймовірних дуетів” буде окремий зірковий коуч, який є видатним українським артистом.

Першою з них стане співачка KOLA. В Анастасії (справжнє ім’я співачки) чи не найбільша кількість дуетів в репертуарі. У своїх соцмережах співачка поки що не прокоментувала свою участь в шоу. Що цікаво, KOLA була учасницею шоу “Голос країни”, про виробництво нового сезону якого телебоси поки що не повідомляли. В коментарях більшість користувачів соцмереж провели паралель з іншим популярним шоу, яке, до речі, також виходило на Новому каналі – “Фабрикою зірок”.

  • Опис наче “Фабрика зірок”.
  • Обов’язково співати чи можна просто рот відкривати?
  • Це “Фабрика”?

Співачка KOLA. Фото: Instagram/kola__official

Співачка KOLA. Фото: Instagram/kola__official

Про проєкт “Шанс”

Музичний телепроєкт – оригінальний український формат співочого талант-шоу продюсера Ігоря Кондратюка. “Шанс” став ідейним продовженням “Караоке на майдані”. Протягом одного дня з учасниками працювали найкращі стилісти, візажисти, дизайнери та тренери-продюсери Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін) та Наталія Могилевська. Проте іноді одного продюсерів підміняли інші українські зірки. Програма “Шанс тричі” отримувала нагороду престижної української телевізійної премії “Телетріумф”.

Одним сезоном проєкту, що відбувався за іншими правилами став “Американський шанс”, де обиралося 5 дівчат до дівочого попгурту, який мав отримати розкрутку у США. Серед членів міжнародного журі були Ігор Кондратюк та Ерік Робертс. Проєкт був не таким успішним, проте його фіналістки і переможниці – Надя Дорофеєва, Анастасія Кочетова (MamaRika), Яна Соломко та Людмила Ясінська стали відомими артистками.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *