Пристрасті за Анджеліною: з ким саме зараз зустрічається колишня дружина Бреда Пітта

Ще недавно Анджеліна Джолі запевняла, що все ніяк не оговтається після розриву з Бредом Піттом. Мовляв, її найближчі люди та друзі – це шестеро дітей, а на особистому фронті панує повний штиль. Проте днями ЗМІ вибухнули інформацією, що актриса підтримує довірчі стосунки одразу з двома чоловіками.

Пізніше інформацію скоригували: не з двома, а з трьома. І навіть нібито змогла визначитись із фаворитом. Але про все послідовно.

Співрозмовник видання In Touch не поскупився на подробиці та розсекретив особи небайдужих Джолі чоловіків. Один із них – 40-річний британський репер, журналіст та активіст, відомий під псевдонімом Акала (справжнє ім’я – Кінгслі Джеймс Маклін Дейлі). Повідомляється, що він зустрівся з 48-річною Анджеліною та її дочками – Захарою та Шайло – на літературному фестивалі Calabash на Ямайці у травні 2023 року і «дуже дбав про них». Декілька місяців по тому пара вечеряла в Мілані, але хто знає, скільки зустрічей було насправді.

«Я думаю, що більша частина її потягу до Акали, крім фізичного, полягає в тому, що вона бачить, як він спілкується з її дітьми, тому що це дуже важливо для неї. Їх поєднує інтерес до активізму та спільна пристрасть до подорожей та знайомства з різними культурами», – зазначило джерело.

Акала

Акала

За словами інсайдера, Анджеліна також зблизилася з Джастіном Левайном, який став співавтором саундтреку до фільму «Аутсайдери», який вона спродюсувала. Як не дивно, точний вік чоловіка невідомий, йому близько 35-40 років.

«Енджі просто обожнює Джастіна, і вони проводять так багато часу разом, що багато людей думають, що їхні стосунки можуть стати романтичними», – розповів інсайдер і зазначив, що Анджеліна поступово відкривається для нових стосунків після травмуючого розлучення.

Вів'єн Джолі-Пітт, Джастін Левайн, Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

Вів’єн Джолі-Пітт, Джастін Левайн, Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

А нещодавно Анджеліна Джолі приїхала до Німеччини. І там голлівудську актрису помітили на романтичній вечері з німецьким актором Августом Ділем. Українським глядачам він знайомий за невеликою, але досить помітною роллю у фільмі Квентіна Тарантіно «Безславні виродки». Діль зіграв там дуже уважного нациста, який по невинному жесту пальцями зміг визначити, що перед ним не німці, а американці.

Ось приблизно те саме сталося і зараз, тільки закінчилося це аж ніяк не кривавою бійнею. Після вечері в індійському ресторані німець та американка вирушили на прогулянку Берліном. Вони жваво спілкувалися між собою та мали безтурботно щасливий вигляд.

Август Діль. Фото: Getty Images

Август Діль. Фото: Getty Images

Анджеліна та Август вперше зустрілися на зйомках тих самих «Безславних виродків» у 2008 році, куди актриса приїжджала відвідати Бреда Пітта. У 2010-му вони працювали разом над фільмом «Солт», де зіграли закохану пару. Тоді колеги акторів жартували, що Ділю цілком під силу відбити Анджеліну у Бреда.

Джолі не анонсувала приїзд до Німеччини й не брала участі у світських заходах, тому її прихильники вважають, що вона приїхала до країни виключно заради романтичної відпустки.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *