Не на його умовах: Дженніфер Лопес без слів прокоментувала інформацію про розлучення з Беном Аффлеком

Голлівудські зірки переживають непростий період, зараз вони не живуть разом. Дженніфер підписалася в соцмережах на модного тренера із взаємин Ленну Марсак. Співачка відреагувала на пост експерта про розірвані стосунки, чим підживила чутки про розлад з Беном.

«Ви не можете побудувати здорові стосунки з партнером, який не поважає ваш час, не вважає за важливе передзвонювати у встановлені терміни, постійно не виконує свої обіцянки та не має навичок ефективного спілкування. Довіра – основа будь-яких стосунків. Без чесності важко довіряти чиїмось словам, діям чи намірам. Це може створити атмосферу страху, тривоги та емоційної нестабільності, ускладнюючи відчуття безпеки у стосунках», – йдеться у текстовому слайді.

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

Лопес поставила під ним позначку «Мені подобається».

Марсак назвала інші ознаки нездорових стосунків – мовчазне звернення, коли партнер відмовляється спілкуватися, якщо щось відбувається не на його умовах.

«Ефективне спілкування сприяє співпереживанню та встановленню зв’язку. Для розквіту здорових стосунків дуже важливо відчувати, що тебе почули, та підтверджувати свої почуття. Вони не знають, хто вони та чого хочуть. Чому? Без ясності, ми не знаємо, де знаходимося. Немає чіткого спрямування, немає стабільності чи основи для зростання», – повідомила Ленна.

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Інсайдер підтвердив, що Лопес та Аффлек проводять час нарізно.

«У Дженніфер та Бена проблеми у шлюбі. Вони почалися кілька місяців тому, коли Лопес почала нарощувати робочі зобов’язання та готуватися до свого туру. Джен дуже зосереджена на роботі. Більшу частину часу вони на двох абсолютно різних планетах», – зазначило джерело.

Новина про можливе розлучення, схоже, долетіла до самої пари. І вони, зрозуміло, вирішили продемонструвати протилежне. Нещодавно зіркового подружжя помітили біля школи, де навчається дочка Аффлека, 15-річна Серафіна. Цього дня дівчинка, яка оголосила себе небінарною персоною на ім’я Фін, мала виступ, тому обидва прийшли підтримати її з букетами.

У пари почалися проблеми. Фото: Getty Images

У пари почалися проблеми. Фото: Getty Images

Громадське возз’єднання подружжя після семи тижнів затишшя, втім, здалося прихильникам непереконливим. За словами очевидців, «Бен не мав щасливий вигляд, побачивши Джей Ло». Та й сама співачка не виявляла жодних проявів прихильності до Аффлека.

«Вони не обнялися і не поцілувалися», – зазначив спостерігач, додавши, що подружжя приїхало окремо та зустрілося на стоянці.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *