Росія вдарила по Дніпру, зруйновано супермаркет

Фото: t.me/suspilnednipro

В ніч на 1 липня Росія в черговий раз атакувала Дніпро. У місті пролунало три вибухи, повідомляють голова ОВА Сергій Лисак та «Суспільне. Дніпро».

Через російську атаку постраждали 7 людей. Серед них – 15-річний хлопець. Одну жінку госпіталізовано, інші лікуватимуться амбулаторно. За даними Лисака, внаслідок атаки пошкоджений магазин. Потрощені дахи та вікна в приватних будинках, багатоповерхівках. Інформація уточнюється.

Видання уточнює, що це був супермаркет. У ньому вибито десятки вікон, зруйнована стеля в торговельній залі, а також пошкоджені магазини поруч. У районі, де був епіцентр вибуху, пошкоджені вікна також у будинках навколо.

В Нікопольському районі Росія продовжувала атакувати ввечері дронами-камікадзе та артилерією. Поцілила по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах.  Пошкоджені 5 приватних будинків, господарська споруда, лінії електропередач, газогін. Горіло поле з пшеницею. Пожежу рятувальники приборкали. Але вогонь знищив понад 2 га.

Внаслідок нічної атаки постраждали 7 людей. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

  • 30 червня Росія вдарила по Києву. Уламки сбитої ракети впали на багатоповерхівку в Оболонському районі, внаслідок чого було загоряння на 8 та 9 поверхах. До медиків звернулися пʼятеро потерпілих. Всі – жінки, з гострою реакцією на стрес.  
  • Вдень 30 червня Росія завдала авіаудару по відділенню “Нової пошти” в центральній частині Харкова, загинув 38-річний водій вантажівки.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *