Зеленський доручив Федорову підготувати аналіз роботи операторів зв’язку під час відключень світла

Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський доручив віцепрем’єру з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністру цифрової трансформації Михайлу Федорову підготувати аналіз роботи операторів зв’язку під час вимкнення електроенергії. Представити його він має на найближчому засіданні Ставки. Про це глава держави сказав під час відеозвернення.

– Доручив віцепрем’єр-міністру Федорову на найближчому засіданні Ставки представити мені аналіз по операторах звʼязку: що робиться для гарантування звʼязку в умовах відключень електрики та хто з операторів звʼязку не дотримується відповідних рішень, – сказав Президент.

Також Володимир Зеленський зазначив, що доручив міністру енергетики Герману Галущенку буквально щоденно інформувати людей про стан робіт в енергетиці, про наявні дефіцити і про те, що країна робить заради їх заповнення. Мовляв, уряд повинен значно активніше працювати для того, щоб у людей і компаній було більше можливостей закуповувати, виробляти, встановлювати все необхідне обладнання, щоб пройти цей складний період.

  • 2 липня “Укренерго” повідомило, що графіки відключень світла 3 липня будуть застосовувати протягом усієї доби.
  • 27 червня голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький заявив, що зима 2024-2025 буде непростою для енергосистем України. Поки що енергетики розглядають кілька сценаріїв її проходження. За його словами, реальна ситуація залежатиме від багатьох факторів, основний з яких – обстріл.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *