Відомий гуморист, зірка Левів на джипі дізнався про дату своєї мобілізації до ЗСУ

Співзасновник YouTube-каналу “Леви на джипі”, відомий гуморист та блогер Андрій Лузан оголосив про свою мобілізацію. Зробив він це під час прямого ефіру в Instagram. 39-річний зірковий уродженець Києва назвав дату, коли він починає службу.

“Якщо чесно, закритий акаунт – єдине місце, де я казав про те, що мобілізуюся 6 липня. Я поїхав у цей тур, щоб просто, перед тим як мобілізуватися, кайфанути від України”, – заявив він.

Більше подробиць зірка соцмереж та YouTube не повідомляв. Раніше Лузан підіймав тему мобілізації. На початку 2024 року Андрій зізнався, що в нього був сильний стрес через закон про мобілізацію та заборони на виїзд чоловікам. Артисту вдалось подолати страх. За словами Лузана, в цьому йому допомогли глибинне вивчення історичного контексту подібних ситуації та вчинки представників минулих поколінь.

Гумориста у своїх соцмережах згадав керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік. Раніше він повідомив про свій вступ до лав ЗСУ в березні  цього року.

Публікація Мстислава Баніка про мобілізацію артистів

Публікація Мстислава Баніка про мобілізацію артистів

Андрій закінчив Київський національний університет Карпенка-Карого, де він здобув академічну освіту за спеціальністю “актор театру і кіно”. Після закінчення університету його кар’єра почалася зі зйомок у кіно. Дебют Лузана відбувся 2008 року у фільмі “Школа”. Ця роль стала проривом у його кар’єрі та відкрила двері для низки інших пропозицій. Також Лузан працює актором дубляжу.

Восени минулого року Лузан провів власне розслідування та викрив деяких учасниць конкурсу краси “Міс Україна” у співпраці з росіянами.Серед них була, зокрема, професійна танцівниця Єлизавета Гончар, яка знімалася в кліпах Макса Барських, Наді Дорофєєвої, TVORCHI, Насті Каменських та інших артистів.

Шоумен Андрій Лузан доєднується до лав ЗСУ. Фото: Instagram/luzannnn

Шоумен Андрій Лузан доєднується до лав ЗСУ. Фото: Instagram/luzannnn

Зазначимо, що лише за останні кілька місяців, після затвердження нового закону про мобілізацію, до лав ЗСУ вступили чимало представників українського шоу-бізнесу. Серед них, зокрема, письменник, музикант Сергій Жадан та інші учасники його гурту “Жадан і Собакі”. Також сценічні костюми на військову форму змінили учасник гурту KAZKA Дмитро Мазуряк, фронтмен гурту “Фіолет”, письменник Сергій “Колос” Мартинюк, лідер гурту Our Atlantic Віктор Байда та інші. До 16 липня (після також, але з наслідками) триває процес оновлення даних чоловіків та жінок окремих спеціальностей.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *