Свято в тіні в’язниці: Алек Болдвін та його дружина відзначили річницю весілля

Алек та Гіларія Болдвін нещодавно відсвяткували 12-ту річницю весілля. Це свято пройшло без особливого галасу та шику, оскільки актор, удостоєний премії «Еммі», готується незабаром постати перед судом за ненавмисне вбивство. 66-річний Болдвін поділився у соціальних мережах фотографіями з дня їхнього весілля, а також недавнім селфі з дружиною.

«30 червня 2012 року. Хоча я закохався в тебе в той момент, коли зустрів тебе, весілля з тобою здавалося мрією. Хороше та погане. Злети й падіння. Семеро дітей (плюс Айрленд, Андре та Голланд). Чотири собаки. Чотири коти. Попри важкі для мене часи, я нічого з цього не проміняв би. Вітаю з річницею. Ти мій дар», – звернувся до дружини Алек.

Гіларія Болдвін. Фото: @alecbaldwininsta

Гіларія Болдвін. Фото: @alecbaldwininsta

Гіларія відповіла чоловікові взаємністю. Вона опублікувала селфі з артистом. На знімку багатодітна мати нахилила голову на плече Болдвіна. Інструктор із йоги зазначила, що їм довелося пережити важкі періоди.

«Щасливих 12 років шлюбу, Алеку… Були не тільки радісні злети та сумні падіння, які неминуче приносить життя, ми також випробували все: від поворотів, зиґзаґів, величезного кохання до речей, які так болісно і явно відстали. Ми тримаємось міцно… тримаємось за сім’ю та друзів, які є джерелом нашого комфорту та енергії. Будьте вдячні зробити кожен день яскравіше. Як мені пощастило, що в мене є ти і наші діти, Алеку», – зазначила Гіларія.

Щасливих 12 років шлюбу. Фото: @hilariabaldwin

Щасливих 12 років шлюбу. Фото: @hilariabaldwin

Вона також звернулася до прихильників. Дружина артиста визнала, що не надто активна у соцмережах.

«Я знаю, що останнім часом мене не так багато на цій сторінці, але я буду знову… Я хочу, щоб ви, хто це читає, знали, що я вдячна всім вам, хто робить для цієї сторінки підтримкою. Сподіваюся, що ви відчуваєте, що ваша доброта – це дар, яким ми завжди дорожитимемо. Я люблю тебе, Алеку», – додала Гіларія.

Я люблю тебе, Алеку. Фото: Getty Images

Я люблю тебе, Алеку. Фото: Getty Images

Нещодавно Алек анонсував реаліті-шоу про свою родину. Імовірно, «Болдвіни» почнуть транслюватися у 2025 році.

Актору було висунуто звинувачення у ненавмисному вбивстві у зв’язку зі смертю Галини Гатчинс. Операторка померла 21 жовтня 2021 року після того, як на знімальному майданчику фільму «Іржа» пролунав постріл з пістолета, який Болдвін тримав у руках. Чергове засідання із присяжними відбудеться 9 липня 2024 року, а судовий процес, як очікується, триватиме до 19 липня. Якщо Болдвіна буде визнано винним, йому загрожує до 18 місяців ув’язнення, повідомляє Fox News.

Незабаром будуть судові засідання. Фото: Getty Images

Незабаром будуть судові засідання. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *