Під час ракетного удару по Чернігову пошкоджено місцевий університет – фото

Фото: Суспільне Чернігів

Внаслідок ракетного удару по Чернігову пошкоджено центральний корпус “Чернігівської політехніки”. Про це повідомив ректор університету Олег Новомлинець у коментарі “Суспільному”.

– Вибуховою хвилею повилітали всі вікна, двері. Постраждалих та травмованих немає. Люди вчасно пішли в укриття. Наразі наші закордонні партнери вже знають про пошкодження та готують нам допомогу, – розповів ректор.

В ОВА уточнили, що зруйнована восьмиповерхова будівля, пошкоджені чотири багатоповерхівки, лікарня, заклад вищої освіти. Оскільки удар прийшовся на густонаселений район на перехресті двох вулиць, то також пошкоджено десятки припаркованих поруч авто.

  • 17 квітня о 9 ранку Росія вдарила по житловим кварталам Чернігова, одне із влучань прийшлося на лікарню. Загинули щонайменше 11 людей.
  • Це найбільший ракетний удар по Чернігову за кількістю жертв за останній рік. 19 серпня 2023 року унаслідок удару Росії по центру Чернігова загинули сім людей, понад сто були поранені. Тоді у місті проходила виставка дронів.

Фото: suspilne.media

Фото: suspilne.media

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *