Через російський ракетний удар матч “Чернігова” проти “Металіста” пройде без глядачів

Через російський ракетний удар по Чернігову міська влада скасувала дозвіл на проведення футбольного матчу “Чернігів”-“Металіст” з глядачами. Про це повідомила пресслужба місцевого футбольного клубу.

– Матч ФК “Чернігів” – “Металіст” відбудеться без глядачів. У зв’язку з черговим терористичним актом рашистських окупантів дозвіл на проведення матчу 5-го туру весняної частини Першої ліги ФК Чернігів – Металіст з глядачами скасовано. Усі, хто придбав квиток на матч, зможуть повернути гроші у фан-шопі ФК Чернігів при його пред’явленні, – повідомили у ФК “Чернігів”.

Гра пройде 21 квітня. Це мав бути перший матч у Чернігові з початку повномасштабного вторгнення, проведений у присутності вболівальників. Планувалося до 500 глядачів.

  • 17 квітня о 9 ранку Росія вдарила по житловим кварталам Чернігова, одне із влучань прийшлося на лікарню. Загинули щонайменше 11 людей.
  • Це найбільший ракетний удар по Чернігову за кількістю жертв за останній рік. 19 серпня 2023 року унаслідок удару Росії по центру Чернігова загинули сім людей, понад сто були поранені.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *