Першою привітала Сердючка: найкраща подруга Андрія Данилка отримала новий сімейний статус

Виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки, акторка Інна Білоконь стала бабусею. Її донька Яна народила дівчинку. Про це повідомила не новоспечена зіркова бабуся, а її найкращий друг та колега – композитор Андрій Данилко. Він не став публікувати фото Інни з Яною, натомість показав знімок, на якому Білоконь в сценічному образі усміхається.

“Наша “мама” стала бабусею! Вся команда VERKA SERDUCHKA & BAND вітає Інну Білокінь та її родину з народженням онучки”, – написав Андрій Данилко та додав безліч смайликів, серед яких були баночки з молоком.

Акторка Інна Білоконь

Акторка Інна Білоконь

Судячи з геотегом, який залишив Данилко, донька Білоконь народжувала в рідному місті знаменитостей – Полтаві. Саме звіти родом і Андрій, і Інна. В коментарях новоспечену бабусю привітали чимало представників українського шоу-бізнесу. Свої коментарі та лайки під публікацією Андрія Данилка залишили, зокрема, музичні виконавці Джамала, Михайло Хома (Dzidzio), MELOVIN, дизайнер Андре Тан, шоумени Слава Дьомін, Андрій Бєдняков, Володимир Остапчук та інші.

Восени минулого року Яна вийшла заміж, весілля відгуляли в Україні. Зіркова мама виклала декілька фотографій з урочистостей, які згодом видалила. Щодо доньки Білоконь, то в неї закриті соцмережі і не веде публічний спосіб життя. У 2015 році Яна закінчила Полтавський комерційний технікум і продовжила навчання у Польщі. Зараз живе в Україні. Щодо Інни Білоконь, то вже понад 30 років у шлюбі з чоловіком на ім’я Олег. Пара має сімейний бізнес – розводить породистих собак.

Весілля доньки Інни Білоконь

Весілля доньки Інни Білоконь

Зазначимо, що наприкінці 1980-х Андрій Данилко та Інна Білоконь познайомились у полтавському торговельно-кулінарному ПТУ. Спочатку вони не знайшли спільної мови. Згодом Інна підтримала Андрія у створенні театру пародій, який приніс світову славу обом. Артисти продовжують активно гастролювати з благодійними концертами по всьому світу. А після успіху на “Євробаченні-2007” часто з’являються в ефірі або ж на сцені пісенного конкурсу.

Роль “мами” Сєрдючки створилась з мініатюр. Її придумали в колективі заради сміху. Образ був збірним: щось з дитинства, щось з фільмів, щось – від бабусь на ринку. А ще деякі риси Інни запозичила у своєї тітки з Полтави – та завжди була чимось незадоволена і часто скандалила.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *