Однією із загиблих у Чернігові є 25-річна поліцейська Аліна Миколаєць

Фото: Нацполіція

Однією із 13 загиблих внаслідок російського ракетного удару по Чернігову є 25-річна поліцейська Аліна Миколаєць. У момент атаки вона перебувала вдома на лікарняному. Про це розповіли у Нацполіції.

– Сьогодні внаслідок російського удару смертельне осколкове поранення дістала 25-річна лейтенант поліції Аліна Миколаєць. Вона перебувала вдома на лікарняному, коли ворог завдав ракетного удару по густонаселеному житловому району Чернігова. Без доньки залишилися батьки дівчини, – повідомили в Нацполіції.

Миколаєць працювала у Нацполіції з червня 2023 року, займала посаду інспектора відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління.

  • 17 квітня о 9 ранку Росія вдарила по житлових кварталах Чернігова, одне із влучань прийшлося на лікарню. Загинули щонайменше 13 людей.
  • Це найбільший ракетний удар по Чернігову за кількістю жертв за останній рік. 19 серпня 2023 року унаслідок удару Росії по центру Чернігова загинули сім людей, понад сто були поранені. Тоді у місті проходила виставка дронів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *