Жертвами атаки на Київ стали п’ятеро жінок від 16 до 53 років, двоє із яких вагітні

Фото: ДСНС

Під час ракетної атаки на Київ постраждали п’ятеро жінок, двоє із яких вагітні. Наймолодшій постраждалій 16 років, а найстаршій 53. Попередньо, обійшлося без загиблих. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

– На даний момент відомо про п’ятьох людей. У жінки 33 роки ЗЧМТ, забійні рани, вона госпіталізована до лікарні. Дівчинка 16 років – політравма, вона госпіталізована в Охматдит. Ще у трьох жінок, (зокрема, дві з них при надії) – гостра реакція на стрес. Дані щодо загиблих не надходили, – розповіли в КМВА.

Водночас ДСНС станом на 12:50 повідомило, що кількість постраждалих зросла до семи. Усі вони в Печерському районі.

Росія атакувала Київ з Криму. Вибухи прозвучали одразу після оголошення повітряної тривоги о 10:30. Є влучання в Печерському та Солом’янському районах, уламки впали у Дніпровському та Голосіївському районах.

Фото Фото 25 Березня12:51

  • 21 березня Росія після паузи у 44 дні атакувала Київ ракетами. Атака тривала майже три години, над містом збили 31 ракету. Постраждали 13 людей.
  • 22 березня Росія завдала найбільшого удару по українській енергосистемі з початку вторгнення, випустивши 151 ракету і дрон-камікадзе. Загинули п’ятеро людей – двоє у Хмельницькому та троє у Запоріжжі.
  • 24 березня Росія атакувала Україну 29-ма крилатими ракетами. Їх збили у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *