Росіяни атакували Київ, є влучання та постраждалі

Фото: REUTERS

У Києві одразу після оголошення повітряної тривоги о 10:30 прозвучали декілька вибухів. Столицю атакували балістичні ракети, випущені із Криму. Є влучання в Печерському та Солом’янському районах, уламки впали у Дніпровському, Голосіївському та Дарницькому районах. Попередньо, постраждали семеро людей. Про це повідомили КМВА, мер Києва Віталій Кличко та ДСНС.

– Сьогодні зранку ворог знову атакував столицю. Втретє за останні 5 днів…Внаслідок ракетного удару в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, без послідуючого горіння. В Солом’янському районі пошкоджено багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків, – повідомив голова КМВА Сергій Попко.

У Печерському районі уламки частково зруйнували державну академію декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, повідомив Мінкульт. За словами мера Кличко, поруч зі зруйнованим приміщенням знаходиться гуртожиток, де було чимало людей. Там руйнувань немає і ніхто не постраждав.

За інформацією ДСНС, внаслідок атаки постраждали семеро людей. В КМВА уточнили, що серед постраждалих п’ятеро жінок, двоє із яких вагітні. Наймолодшій жертві 16 років, а найстаршій 53. Попередньо, обійшлося без загиблих. 

Відбій повітряної тривоги оголосили об 11:04. За інформацією Повітряних сил, Росія запустила по Києву ракети з тимчасово окупованого Криму.

– Близько 10.30 противник завдав удару по Києву двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Цілі знищено, тип встановлюється, – повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

Фото Фото 25 Березня12:51

  • 21 березня Росія після паузи у 44 дні атакувала Київ ракетами. Атака тривала майже три години, над містом збили 31 ракету. Постраждали 13 людей.
  • 22 березня Росія завдала найбільшого удару по українській енергосистемі з початку вторгнення, випустивши 151 ракету і дрон-камікадзе. Загинули п’ятеро людей – двоє у Хмельницькому та троє у Запоріжжі.
  • 24 березня Росія атакувала Україну 29-ма крилатими ракетами. Їх збили у межах Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Київської, Волинської та Львівської областей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *