Залишіть його собі, він нам нафіг не потрібен: як у світі сприйняли візит Каньє Веста до Москви

Каньє Вест прибув до Москви 29 червня 2024 року приватним літаком. В аеропорту «Внуково» репера зустрічав дизайнер його бренду Yeezy Гоша Рубчинський та команда асистентів та охоронців. Дружина артиста Б’янка Цензорі, яка зазвичай супроводжує його у всіх поїздках, цього разу залишилася вдома.

Оселився Вест у самому центрі Москви – у готелі Four Seasons на Манежній площі. Апартаменти «Королівський люкс» площею 220 квадратних метрів коштували музикантові 12,8 тис. дол. на добу. Приводом для візиту Каньє до столиці Росії став день народження Рубчинського, який той відсвяткував спочатку вдома з родиною та Вестом, а потім продовжив у ресторані «Білуга». До столу подавали чорну ікру, горілку та різноманітні страви російської кухні, так відзначили 40-річчя модельєра.

Каньє Вест у «Білузі» та з Гошею Рубчинським

Каньє Вест у «Білузі» та з Гошею Рубчинським

30 червня Каньє обідав у ГУМі, рахунок виставили на 72 тисячі рублів. Ця сума за всіх, разом із Вестом було сім охоронців та Гоша Рубчинський. Усього команда замовила 30 позицій із меню.

Каньє, як справжній американець, пив колу без цукру та їв запеченого лосося з соусом песто та зеленню. Ця страва коштувала 3100 рублів. Коли виставили рахунок, за інформацією російських ЗМІ, розраховувалася сторона, що приймає.

Справжній американець. Фото: Getty Images

Справжній американець. Фото: Getty Images

А ось на чай офіціантам Вест залишив зі своєї кишені – 10 тисяч рублів. Помічники подбали, щоб у шефа в кишені було достатньо готівки. Після обіду американець разом із дизайнером піднявся на дах ГУМу, щоб подивитися на Червону площу з висоти.

Увечері Вест здійснив восьмигодинну водну прогулянку Москвою-річкою з ювіляром та його командою на яхті «Нова зірка». За це задоволення Рубчинський заплатив близько двох мільйонів рублів. Пізнього вечора яхта пришвартувалася біля Річкового вокзалу. Спустившись із неї, репер одразу ж сів у «Мерседес».

Тим часом біля готелю Four Seasons зібрався натовп охочих зробити фото з репером. Через це біля входу розмістили огородження, ситуацію контролював ОМОН. Проте артист не повернувся до готелю.

Після річкової прогулянки Вест поїхав до аеропорту. Фото: Getty Images

Після річкової прогулянки Вест поїхав до аеропорту. Фото: Getty Images

Близько другої години ночі 1 липня Вест приїхав до аеропорту «Внуково». Репер зайшов через VIP-термінал. Щоб не привертати особливої уваги, чоловік Б’янки Цензорі одягнув білий балахон з подобою вуалі на обличчі.

«Каньє спочатку летить до Стамбула, перевізник Turkish Airlines. Звідти, судячи з посадкового талону, до Берліна», – повідомило джерело.

Він додав, що одного з найбільш високооплачуваних музикантів світу супроводжували на борт все той же Гоша Рубчинський та Єгор Крід.

Каньє Вест і Б'янка Цензорі. Фото: Getty Images

Каньє Вест і Б’янка Цензорі. Фото: Getty Images

Тим часом світові ЗМІ гадають, навіщо Вест загалом приїжджав до Росії? Адже більшість західних знаменитостей уникають цього через російсько-українську війну. Видання Newsweek припустило, що день народження Рубчинського було формальним приводом, а насправді Вест шукав зустрічі з Володимиром Путіним, до якого давно відчуває неприховану симпатію. У Daily Mail припустили, що артист приїжджав домовлятися за свій майбутній концерт у Москві, який все ж таки не відбудеться з ініціативи керівництва стадіону «Лужники».

Також є інформація, що Вест давно роздумує, щоб переїхати разом із Б’янкою Цензорі до Росії. Це викликало небувале пожвавлення у коментарях.

«Залишіть його собі, він нам нафіг не потрібен»;
«Можемо особисто перевезти його речі до Москви»;
«Каньє сумує за ГУЛАГом?»;
«Наступна зупинка Газа, потім Північна Корея?»;
«Головне, щоб дружину не забув із собою забрати», – висловилися блогери.

Проти дружини, однак, заперечує неофіційна охоронниця моралі, близька прихильниця Путіна, дочка сенатора Олени Мізуліної Катерина.

«Нам не потрібен ніякий Каньє Вест із його голою жінкою, – сказала вона. – У нас достатньо своїх “голих” вечірок».

Б'янка Цензорі. Фото: Getty Images

Б’янка Цензорі. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *