У мене немає страху вибрати не того: наставником у конкурента шоу Голос країни став ще один відомий співак

Наприкінці весни “Новий канал” оголосив про старт роботи над новим масштабним музичним шоу “Неймовірні дуети”. Творці гучного проєкту вже оголосили імена перших знаменитих наставників. Ними стали Дмитро Монатік (MONATIK), KOLA та зірки “Євробачення” MÉLOVIN з гуртом TVORCHI. Тепер до них доєднався Wellboy, який свого часу теж брав участь у Нацвідборі на “Євробачення” (у 2022 році, тоді перемогли Kalush Orchestra).

Про це Інформатор-Україна дізнався на діджитал-платформах “Нового каналу”, який спільно з Friends Production займається виробництвом шоу. Вихід в ефір заплановано вже на цю осінь.

На цей час Антон Вельбой (справжнє ім’я артиста) є наймолодшим зірковим наставником популярних телешоу. Йому 24 роки і народився він у 2000-му. Разом з іншими зірковими коучами Wellboy відбиратиме двох найкращих виконавців з тисячі охочих. Антон зізнався, які виконавці зможуть підкорити його на кастингу.

“Очікування від відбору хороші. Я обиратиму сучасних творчих співаків, насамперед – особистостей, в яких побачу перспективу й тонкий музичний стиль. У мене немає страху обрати “не того”, адже я добре відчуваю людей. За роки роботи навчився розрізняти справжніх митців. Але одразу скажу, що люди високих вібрацій помітні здалеку”, – зазначив Wellboy.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

Оскільки ідея шоу полягає в самій назві “Неймовірні дуети”, головне завдання для зірок і новачків – створити яскраву дуетну роботу. А таких творчих доробків у Wellboy чимало.

“Мої дуети – це чистий пісенний потік і прозора творчість. Я вважаю достойними всі спільні пісні з друзями, колегами, кумирами. Але в мене ще є багато ідей для дуетних треків”, – підсумував зірковий тренер “Неймовірних дуетів”.

Від початку повномасштабної війни в Антона Вельбоя було чимало проблем з лейблом Papa Music. Артист довірився колишній піарниці компанії та почав працювати окремо від продюсерів. Через це його блокували та подали в суд. Антон мав повернути лейблу 300 тисяч доларів, які той в нього вклад та втратив через “самоволку” Вельбоя. Втім наприкінці минулого року молодий артист програв суд та пішов на “мирову” з продюсерами. Саме завдяки порозумінню між ними кар’єра Антона продовжується. І шоу “Неймовірні дуети” – черговий тому доказ.

Долю учасників проєкту вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. Переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі наживо. Подати заявку все ще можуть автори та виконавці власних пісень. Для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *