На аукціон виставили кавування із Залужним – ставки дійшли до 200 тисяч гривень

Луцький волонтер і медійник Мирослав Ватащук виставив на благодійний аукціон «Медіа-кава» зустріч з ексголовнокомандувачем ЗСУ та послом у Великобританії Валерієм Залужним. Кавування відбудеться лише після перемоги, тому що зараз Залужному “не до дозвілля». Ставки за дві години дійшли до 200 тисяч гривень, йдеться на сторінці проєкту “Медіа-кава” у Фейсбуці.

– Цей лот – єдиний і неповторний… Всі ми розуміємо, що зараз йому – не до дозвілля. Тому кавування відбудеться після перемоги. Після оплати донату (переможної ставки) буде створено спільний чат із донатером та Анатолій Штефан, який допоможе узгодити зручні для донатера та Валерія Залужного дату, час і формат спілкування за кавою після перемоги., – йдеться в описі.

Початкова ставка донату складала 10 тисяч гривень, крок ставки – 5 тисяч гривень або сума, кратна 5 тисяч гривень. Зібрані кошти з аукціону спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони.

Адміністратором проєкту “Медіа-кава” є журналіст із Луцька Мирослав Ватащук. Наразі найдорожчим лотом проєкту є кавування з журналістом “Української правди” Михайлом Ткачем. У жовтні 2023 року п’ять учасників аукціону заплатили за можливість зустрітися з ним 1 мільйон гривень. 

  • 8 лютого Залужного звільнили з посади головнокомандувача ЗСУ. Того ж дня на його місце призначили Олександра Сирського.
  • 7 березня МЗС оголосило, що Залужний стане новим послом України у Великобританії.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *