Президент Зеленський не буде давати інтерв’ю Карлсону, – Сергій Никифоров

Фото: REUTERS/Brendan McDermid

Президент України Володимир Зеленський не буде давати інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону. Про це йде мова у повідомленні речника лідера України Сергія Никифорова на його фейсбук-сторінці.

– Пану Такеру Карлсону варто уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ. У Президента України зовсім інший графік, і Такера Карлсона там немає, – написав Нікікфоров.

  • 3 липня Карлсон розмістив в соцмережі Х пост з анонсом розмови з президентом України Володимиром Зеленським. «Здається, ми отримали інтерв’ю Зеленського… Суть полягає в тому, щоб надати американцям таку необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі. Сподіваємось, скоро», – написав американський журналіст. 
  • У лютому 2024 року на сайті Такера Карлсона вийшло інтерв’ю з Володимиром Путіним, яке він узяв у Москві. Наприкінці квітня опублікували розмову Карлсона із російським філософом Олександром Дугіним. Західні ЗМІ назвали це інтерв’ю  «новим рівнем ганьби».

Looks like we’ve got the Zelenskyy interview. We’ve been trying for two years, and with particular intensity after interviewing Putin in February. The point is to bring Americans much-needed information about the conflict that’s completely reshaping their country’s position in…

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) July 3, 2024

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *