Вони, звісно, змінилися: Девід і Вікторія Бекхеми через 25 років повторили культові фото зі свого весілля

Сімейний шлях Вікторії та Девіда Бекхемів простим і безхмарним не назвеш. Світовий секс-символ і зірка футболу вибрав супутницею свого життя яскраву «перчинку», яка зводила з розуму мільйони прихильників. Їх вважали однією з найкрасивіших пар шоубізнесу, але мало хто вірив, що шлюб таких знаменитих і красивих людей протримається довше за кілька років.

Але вони впоралися з усіма труднощами. На відміну від більшості зіркових союзів, Девід та Вікторія зберігають своє кохання вже 25 років. Разом вони пережили багато чого: неймовірну пристрасть, зради, народження та хвороби дітей та різні інтереси. Ймовірно, союз розпався, якби не мудрість, прийняття і безмежне кохання, яке зірки розвивали в собі ці роки.

Девід Вікторію у прямому значенні носить на руках. Фото: Getty Images

Девід Вікторію у прямому значенні носить на руках. Фото: Getty Images

Сьогодні Бекхеми вважаються прикладом сім’ї, про яку мріє багато хто. Успішні, талановиті, красиві, веселі та, як і раніше, закохані одне в одного – з віком їхній шлюб став лише міцнішим і щасливішим.

4 липня 2024 року Вікторія та Девід святкують річницю весілля та 25-річний ювілей сімейного життя. З нагоди романтичної дати Бекхеми знову одягнулися у свої весільні вбрання, що вже стали культовими, щоб зробити кумедний знімок на честь 25-ї річниці шлюбу. 50-річна дизайнерка і 49-річний футболіст одружилися в замку Латтреллстаун в Ірландії в 1999 році на розкішній церемонії, яка коштувала майже 1 мільйон фунтів стерлінгів.

Тоді і зараз. Фото: Instagramvictoirelovesya, victoriabeckham

Тоді і зараз. Фото: Instagramvictoirelovesya, victoriabeckham

Співачка та спортсмен не лише приміряли однакові фіолетові вбрання, а й сіли на золоті трони. Вікторія одягла довгу сукню з квітковими рюшами на вирізі та сміливим розрізом. Зірка поєднувала його з химерними босоніжками на підборах.

Девід позував у костюмі та замшевих туфлях. Він широко посміхався, тримаючи дружину за руку.

«Дивіться, що ми знайшли», – підписали фотографію Бекхеми.

Що ми знайшли! Фото: Instagramvictoirelovesya, victoriabeckham

Що ми знайшли! Фото: Instagramvictoirelovesya, victoriabeckham

Важко сказати, чи це ті ж самі вбрання або просто дуже схожі, але сміливий фіолетовий костюм Девіда і сукня з квітковими акцентами Вікторії мають такий самий вигляд, як ті, що вони носили багато років тому.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *