Влада підставила Антіна Мухарського: Не тільки нас, а й десятки тисяч малих підприємців

Гурт Антіна Мухарського змушений був припинити гастролі Європою. Про це музикант розповів в інтерв’ю Яніні Соколовій у проєкті “Рандеву”. Також він відверто зізнався, чому зараз не на фронті, а також пояснив чому не може зустрітися зі своїми дітьми, которі зараз проживають у Туреччині разом з колшею дружиною-зрадницею Снєжаною Єгоровою. Також Антін зізнався де перебуває заоаз.

“У нас був запланований тур Європою: Чехія, Австрія. Німеччина та ще декілька країн. Але до кінця ми цей тур не добули через певні події. А саме через обмеження консульських послуг та блокування системи через яку ми продавали квитки. Це зробила влада, але не тільки для нас, а й для десятків тисяч малих підприємців. Оскільки продаж квитків стала неможлива ми не можемо рухатися далі. Безкоштовно нам ніхто бензин не наливає та у готелі не засиляє. І зараз на запрошення турецького посольства в Анкарі ми з Єлизаветою знаходимося в Туреччині, щоб з часом дати низку виступів для українських громад у Туреччині”, – каже Антін Мухарський.

Колишня дружина Мухарського Снєжана Єгорова живе з їхніми дітьми у Туреччені та не дає їм зустрічатися з батьком

Колишня дружина Мухарського Снєжана Єгорова живе з їхніми дітьми у Туреччені та не дає їм зустрічатися з батьком

Знаходячись у Туреччині звісно Антін вирішив спробувати зустрітися зі своїми дітьми. Але це виявилося неможливим. Їм завжди перешкоджає Єгорова. Розуміючи це Мухарський все одно відкидає будь які можливості примиритися з нею та порівнює свої з нею відносини з теперішніми відносинами України та Росії.

“Наврядчи я зможу тут побачити своїх дітей. Я звернувся до українського консульства в Анталії з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були зроблені певні дії, але Туреччина не видає особистих данних і тому я не побачу своїх дітей. Написати Сніжані не можливо через те, що примирення з нею це теж саме, що примиритися з Путіним”, – ділиться Антін. 

Антін Мухарський зображає з себе патріота-радикала, але боїться воювати

Антін Мухарський зображає з себе патріота-радикала, але боїться воювати

Також актор висловив свої думки з приводу заяв Арестовича та пояснив, чому ця людина досі користується популярністю серед українців.

Проєкт Арестович створений на величезну аудиторію з радянським типом мислення. Людям в такі буремні часи, коли падають навколо ракети, потрібні ментальні транквілізатори. Арестович таким і є. Він діє заспокоюючи на радянський електорат. Це колосальна аудиторія, котра не підтримує Путіна, але не здатна зануритися в українську культуру.

Це я кажу про адептів Арестовича в Україні та з України, котра в Ізраілі чи Америці. Фактично він створює платформу для росіян, котрі після закінчення війни зберуться у Києві й звідси почнуть відроджувати Росію, а українцям знов дістанеться роль потєшних людей”, – каже співак.

Служив в теробороні три дні й ледве не вбив офіцера СБУ

Служив в теробороні три дні й ледве не вбив офіцера СБУ

Відомо, що Антін називає себе русофобом. Але за весь цей час війни він тримав в руках зброю лише три дні. Весь інший час артист знаходиться на безпечній відстані від війни. На цей раз йому все ж таки довелося відповісти. чому він досі не на фронті.

“В перші три дні я прослужив в Васильківській Теробороні. Ледве не вбив СБУшника френдліфаєром і досі, поки згадую цей випадок, серце тьохкає. Мені страшно, я сцу. Коли поруч щось вибухає я просто падаю без ніг. Мені страшно і я віддаю просто грандіозну шану людям, які беруть себе і йдуть долаючи цей страх. Я це зробити не можу. Я вклоняюся перед цими людьми й з заздрістю дивлюся на тих, хто вдягнув форму.

А за кордон мені вдається виїжджати завдяки тому, що я ще діючий батько трьох неповнолітніх дітей, які знаходяться на забезпеченні. Також не було поки що ніяких звернень. Ми виїхали з України в березні, тому я ще не встиг оновити свої данні в ТЦК. І мені тільки зараз належить це зробити, а далі буду чекати, як будуть розвиватися події. Але у військомат стрімголов я не біжу. Але якщо так трапиться. значить така доля”, – пояснює Мухарський.      

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *