На мене чекав допит: українська блогерка-мільйониця розповіла про неприємності із силовиками в польському аеропорту

Блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська поділилася своїми несподіваними пригодами в польському аеропорту під час повернення в Україну зі США. Вона заявила, що пройшла там неочікувану перевірку. Блогерці довелося вивернути всі свої речі і побувати на допиті.

Про це Шаманська розповіла у своєму Instagram. Вона повідомила, що летіла прямим рейсом з Лос-Анджелеса до Варшави, де на неї й чекала перевірка.

Вона заявила, що перевірка в польському аеропорту виявилася досить неочікуваною. Блогерку відправили на допит і змусили вивертати всі свої речі. ЇЇ підозрювали у перевезенні більше ніж десяти тисяч доларів готівкою.

шаманська 1

“Були пригоди. На мене чекав допит, довелося вивертати усі речі до одної. Я стала підозрюваною у перевезенні більше ніж 10 тисяч доларів готівкою. Я везла кілька брендових сумок, але усі вони мої, і якби уже давно…” – повідомила Аліна.

шаманська 2

Також блогерка додала, що в аеропортах бажано виглядати як безхатько, оскільки носити речі відомих брендів може призвести до додаткових перевірок і затримок.

шаманська 3

Хто така Аліна Шаманська

Аліна Шаманська (Аліна Ханумак) є відомою українською блогеркою з мільйонною аудиторією на Instagram. Вона народилася 3 березня 1988 року. Блогерці 36 років.

Освіту Аліна отримала в Національному авіаційному університеті України, де здобула ступінь магістра з хімії нафти та газу. Свою кар’єру в журналістиці вона почала в 2009 році на каналі “1+1” і стала відомою як ведуча програми “Будь в курсі!” на каналі Tonis.

Перед своєю кар’єрою в журналістиці Аліна жила в США і працювала рятувальницею. У 2022 році, через початок війни в Україні, вона повернулася до США, шукаючи безпечного місця для себе та свого сина.

У 2023 році Аліна розлучилася з чоловіком Русланом Ханумаком. Їхній син Артур залишився жити з матір’ю.

Раніше повідомлялося, що ексчоловік Шаманки виїхав за кордон. Також Інформатор писав, що Шаманська говорила про Стужук.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *