Росія атакувала Дніпро й область 12 ракетами та дронами, – Повітряні сили

Фото: t.me/mykola_lukashuk

У середу Росія атакувала Дніпро та область 12 ракетами та ударними дронами, протиповітряна оборона збила 11 з них. Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук у своєму телеграм-каналі.

– Уранці 3-го липня 2024 року противник завдав удару 3-ма крилатими ракетами наземного базування «Іскандер-К», 4-ма керованими авіаційними ракетами Х-59 та 5-ма ударними БпЛА типу «Shahed». Основний напрямок удару – Дніпропетровщина, – написав він.

Силами та засобами зенітних ракетних військ Повітряних сил збили 11 повітряних цілей: крилату ракету «Іскандер-К», чотири керовані авіаційні ракети Х-59, п’ять ударних дронів Shahed-131/136, а також БпЛА «Орлан-10».

  • У Дніпрі внаслідок ранкового комбінованого ракетно-дронового удару Росії троє людей загинули та 18 постраждали. Серед поранених – 14-річна дівчинка. Також пошкоджені торговельний центр і корпус лікарні.
  • 28 червня внаслідок ракетного удару було частково зруйновано дев’ятиповерхівку в Дніпрі, загинуло двоє людей, 12 отримали поранення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *