Онука Данілова нашила футболок з дружиною Кошового та власноруч зайнялася кур’єрською доставкою

Онучка колишнього секретаря РНБО Олексія Данілова, 17-річна співачка Маша Данілова, випустила свій власний мерч. І тепер замість кур’єра сама розвозить його. “Інформатор” помітив дівчину, коли та разом з мамою, возила свій дроп на радіо та своїм колегам-співакам для промо.

Маша Данілова зі своїм мерчем

Маша Данілова зі своїм мерчем

Марія Данілова і сама носить футболки для промо

Марія Данілова і сама носить ці футболки для промо

Марія у колаборації з брендом Ксенії Кошової, дружини Євгена Кошового, випустила футболки з принтом “Old Money” на грудях. Мерч присвячений прем’єрі нового кліпу Данілової на однойменну пісню. Футболки оверсайз з подовженими рукавами пропонують у чотирьох кольорах – зеленому, фіолетовому, рожевому та беж.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Danilova (@mashadanilova.officiall)

Як розповідала Маша в інтерв’ю “Інформатору”, мерч є благодійним. Вона обіцяє, що 800 грн з продажу кожної футболки буде йти на допомогу дітям, які постраждали від війни.

Новий кліп про “старі гроші”

Днями Маша Данілова випустила нове відео. Дівчина співає: “Я виходжу з лімузину, в мене повний бак бензину”, а сама при цьому витанцьовує на фоні червоного ЗАЗу. Кліп знятий у ретро-стилістиці. Вдягнена співачка у стилі 80-х: яскравий бомбер, лосини “під леопарда”, ботильйони на шпильці. Доповнює картину старенький “Запорожець”.

До речі, шматочок муд-відео на цю пісню “Олд мані” Маша опублікувала ще рік тому. Там вона у рожевій сукні на фоні дорогої тачки співала: “Олд мані, шерим чеки з ресторанів, олд мані рвані кармани в “Armani”. Дівчину тоді захейтили за показну розкіш, якою вона неодноразово хизувалася. Можливо тоді вона отримала “на горіхи” від дорослих за такий епатаж, тому той кліп так і не випустила.

Раніше “Інформатор” писав, що дочка Суркіса отримала першу сольну партію у Нацопері. А екссолістка ВІА Гри Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина та доєдналася до його фешн-бізнесу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *