Скандальна мобілізація Остапчука: телеведучий зізнався, навіщо дзвонив в поліцію, але промовчав про Верховну Раду

Напередодні фронтмена гурту Our Atlantic Віктора Байду мобілізували. У соцмережах музикант розповів, що був в Шевченківському ТЦК (місто Київ) разом з телеведучим Володимиром Остапчуком. На відміну він інших чоловіків шоумена супроводжувала поліція, він швидко пройшов ВЛК. Але Остапчук не поїхав в один з київських розподільчих пунктів, як довелось Байді.

Музикант розповів, що за його інформацією телеведучий подзвонив до когось з Верховної Ради та отримав відстрочку на місяць. Наступного дня після таких гучних заяв Остапчук прокоментував ситуацію. Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж шоумена.

39-річний зірковий уродженець Умані (Черкаська область) розповів, що 18 травня представники Шевченківського ТЦК вручили йому повістку. Через декілька днів Остапчук прийшов, але отримав інформацію, що йому потрібно піти за місцем прописки, а саме до Подільського ТЦК.

“Я ходив туди місяць, але через черги ніяк не міг потрапити і тому згодом зателефонував у поліцію, щоб запитати: що робити, бо термін, за який я мав встати на облік, збігає. А вони сказали, що треба пройти у Шевченківському ТЦК, щоб зафіксувати, що я виконав все. А потім буде час перепройти в Подільському ТЦК. Тому 19 червня я пішов у Шевченківське ТЦК, щоб стати на облік”, – пояснив Остапчук.

За словами шоумена, через те, що він прописаний в іншому районі, то заново проходить всю процедуру. І це, запевняє Остапчук, займає час. Інформацію про дзвінок комусь з Верховної Ради, а також його фразу музиканту Віктору Байді (“У нас немає вибору і ми всі повинні служити”) телеведучий не прокоментував. Втім лаконічно згадав учасника гурту Our Atlantic.

“Він запитав, чи ми відрізняємося. Лише тим, що я не оновлював дані, а ставав на облік. Через те, що колись я виїжджав жити в Канаду, мене було знято з обліку”, – зазначив Остапчук.

Спільне селфі Байди та Остапчука з Шевченківського ТЦК

Спільне селфі Байди та Остапчука. Фото: Instagram/ouratlanticofficial

Цю заяву телеведучий зробив в сторіз Instagram, де коментувати публічно не має можливості. Хіба що відправляти повідомлення Остапчуку. Щодо публікації Віктора Байди, який вже незабаром буде проходити навчання, то під нею чимало негативних коментарів в бік шоумена. Вступати в діалог з користувачами соцмереж, які засудили Остапчука, Володимир не став.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *