Болісна новина для нашої родини: ганебне рішення окупантів в Криму шокувало переможницю Євробачення

На початку червня глава окупаційного парламенту Криму Володимир Константинов оголосив про так звану “націоналізацію” майна на півострові багатьох українців, які засуджують криваву політику Кремля. Під роздачу потрапила і співачка Джамала. Переможниця конкурсу “Євробачення-2016” не коментувала ганебну та несправедливу ситуацію, бо напередодні народила третього сина.

Втім в новому інтерв’ю 40-річна артистка вперше відреагувала на рішення окупантів привласнити батьківський дім, в якому виросла співачка. Про це Інформатор-Україна дізнався на сайті Insider.

“Це жахлива та болісна новина для всієї нашої родини. От як це усвідомити, що у цивілізованому світі відбувається таке свавілля: спершу окуповують територію, а потім забирають там усе?! Це – репресії, це – депортація у сучасності! Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада”, – зізналась Джамала, справжнє ім’я якої Сусана.

За словами артистки, юридично до цього майна (наприкінці 1980-х років родина Джамали переїхала до села Малоріченське, що під Алуштою) не має жодного відношення.

“Це власність моїх батьків, вони будувалися понад двадцять років. Кожну цеглину здобували заробленими кров’ю та потом грішми. І до чого тут батьки, у міжнародний розшук оголосили мене. Я не мовчатиму, це точно. Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших кримських татар, до всіх українців на окупованих територіях, щоб і далі чинити свавілля”, – підсумувала артистка.

Архівне фото Джамали (в центрі) з батьками та сестрою

Архівне фото Джамали (в центрі) з батьками та сестрою

Батьки Джамали вже тривалий час не живуть в окупованому Криму. Хто наглядав за нерухомістю зірка Євробачення не розповідала, ймовірно, з міркувань безпеки інших людей. Щодо так званої “націоналізації”, то за словами колаборанта Володимира Константинова місцева окупаційна влада планувала відібрати майно, що належать 110 особам. За словами Константинова, всі вони “підтримують київський режим та спонсорують ЗСУ”. Окрім Джамали та її родини, до списку путіністів потрапив, зокрема, і політик Арсеній Яценюк.

Переможниця

Переможниця “Євробачення-2016” на обкладинці Insider

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *