Марго Роббі у пір’ях, Крістен Стюарт у спідній білизні: зірки на святковій вечері напередодні Оскара

Щороку напередодні церемонії вручення премії «Оскар» Chanel за підтримки британського магната Чарльза Фінча влаштовує вечерю для голлівудських зірок. На нього запрошуються не лише номінанти, які вже за добу можуть стати володарями заповітної статуетки, а й друзі модного Дому. Цього разу серед гостей було мало тих, хто має 11 березня всі шанси відзначитися головною нагородою в кар’єрі. Схоже, вони вже готуються до довгоочікуваного заходу (а процес цей не з легких). Ну а інші селебріті у цей час спокійно відпочивають, веселяться та насолоджуються спілкуванням та коктейлями.

У Беверлі-Хіллз, у залі Polo Lounge легендарного готелю Beverly Hills, на 15 щорічному вечорі знову зібралися головні прихильники бренду. Наприклад, Крістен Стюарт. Вона знову здивувала користувачів Мережі. Її аутфіти з червоних доріжок завжди обговорюються дуже бурхливо і нерідко в негативному ключі. Актриса майже завжди виходить у світ у речах Chanel, які для багатьох є уособленням елегантності та витонченості. Але цього разу вона зуміла виявити свій бунтарський характер, повторивши свій скандальний образ з «Оскара-2022».

Тоді на фотокол зірка «Сутінків» вийшла в коротких шортах і розстебнутій білій сорочці, доповнивши їх жакетом. Цього разу замість костюма була спідня білизна – білі боксери, тканинні бра білого та чорного кольору, розстебнута напівпрозора шифонова блуза, а на ногах замість човників – ботильйони. Натомість вечірні макіяж та укладання були на місці.

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт

Марго Роббі теж здивувала – на рожевий не було й натяку. Блондинка, чия головна робота року номінована на премію, але не в головних номінаціях, з’явилася в чорному трикотажному міні, прикрашеному пишним рудим пір’ям.

Марго Роббі

Марго Роббі

А ось Лілі-Роуз Депп ніби переплутала світську вечерю з пляжною вечіркою. Зоряна спадкоємиця позувала в рожевому ажурному топі-корсеті, який оголював її живіт, твідову спідницю та босоніжки.

Лілі-Роуз Депп

Лілі-Роуз Депп

Натомість Джефф Безос та Лорен Санчес як завжди були при параді: класичний костюм та вечірня сукня з декольте. Вибрали не менш елегантні аутфіти й Роберт Де Ніро зі своєю коханою Тіффані Чен.

Роберт Де Ніро та Тіффані Чен

Роберт Де Ніро та Тіффані Чен

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *