Видалився із соцмереж, відключив телефон і поїхав у США: куди зник відомий гуморист з Одеси

Ще наприкінці минулого століття в Одесі утворився популярний український комедійний та авторський дует, який згодом отримав назву “Брати Шумахери”. З 2019 року, коли один з учасників колективу, а саме гуморист Юрій Великий перейшов до студії “Квартал 95”, творчий дует припинив існування. Про другого учасника, а саме Сергія Цвіловського останнім часом нічого не було чутно.

Зірка “Кварталу 95”, який в новорічні свята потрапив до бази “Миротворець” (за скандальний номер про переселенку зі Скадовська) дав інтерв’ю шоумену Анатолію Анатолічу. В ньому, зокрема, Великий розповів і про свого колишнього колегу, якого другом не назвав.

За словами Юрія, вони ніколи і не були друзями. Познайомились Великий та Цвіловський в Одеському національному морському університеті, де тоді вчилися. Сергій вже вчився на третьому курсі, коли Юрій вступив до вишу. Вони грали в університетській команді КВК “Флібустьєри”, а також вели програми на місцевому телеканалі. Дует “Брати Шумахери” з’явилися у 2005 році. З 2008-го по 2016 роки співпрацювали з “Квартал 95”, були авторами багатьох номерів, виступали сольно і знімались в багатьох телепроєктах.

Великому здається, що Цвіловський пішов з гумору. Актор студії, яку очолює Євген Кошовий, не знає, як живе його приятель та колишній колега.

“Його український номер, який у мене був, він неактивний. Я наскільки знаю, то він переїхав жити до США. Чим він там займається? Я навіть не знаю. Мені здається, що він поїхав уже після початку війни (лютого 2024 року. – Ред.). Його немає у Facebook. Ми були там в друзях, але зараз його не має”, – зізнався Великий.

Юрій Великий та

Юрій Великий та Сергій Цвіловський

“Ми розійшлися абсолютно нормально. Ми більше були колегами, партнерами. Ми товаришували, ходили один до одного у гості. У мене є декілька друзів, яких я можу назвати друзями. З Сергієм ми завжди були колегами по сцені, роботі, авторству. Це була людина, з якою я проводив більшість свого часу. Зараз у нас немає комунікації. Я навіть не знаю, куди написати”, – заявив Великий.

Анатоліч декілька секунд нічого не міг відповісти. Найкращим, на думку блогера, було пожартувати. Втім ніхто не розсміявся, бо Анатолій Яцечко (справжнє ім’я шоумена) запропонував Великому написати до ТЦК, аби знайти колишнього колегу. Втім, після невеликої паузи заявив – пожартував, як міг. Зазначимо, Яцечко – багатодітний батько і нещодавно брав участь в забігу за кордоном. Щодо актора студії “Квартал 95” – своє особисте життя він приховує.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *