Джастін Тімберлейк вчасно схаменувся, зупинив концерт і покликав медиків

Джастін Тімберлейк приїхав зі своїм світовим турне The Forget Tomorrow до Moody Center в Остіні, штат Техас. Виступ йшов за планом, але його раптово довелося перервати. Річ у тому, що одному із глядачів знадобилася медична допомога, а Тімберлейк зумів розпізнати небезпечну ситуацію зі сцени.

43-річний співак виконував свій сольний хіт 2002 року Cry Me A River, але наприкінці пісні помітив серед глядачів людину, яка явно потребувала допомоги. Артист зробив знак своїй охороні, а коли пісня закінчилася, він поставив виступ на паузу та попросив увімкнути світло в залі.

«Перепрошую у глядачів, одну секунду, одну секунду. Нам потрібна допомога прямо тут, приблизно в п’яти рядах звідси», – сказав Тімберлейк зі сцени.

@lionlatch WHAT A SHOW! @Justin Timberlake #justintimberlake #atx ♬ original sound – Lion Latch

За кілька секунд артист додав «Все гаразд», після чого публіка почала аплодувати. Пізніше стало відомо, що допомога була потрібна жінці.

«З нею вже все нормально. На щастя, люди поряд з нами були лікарями й доглядали її, поки ми привертали увагу Джастіна», – відповів користувач TikTok @shellbell4190.

Що трапилося з жінкою, через що їй була потрібна медична допомога, не повідомляється.

Все добре, продовжуємо. Фото: Getty Images

Все добре, продовжуємо. Фото: Getty Images

Буквально в цей час аналогічним вчинком відзначилася і Тейлор Свіфт на концерті у французькому Ліоні. Співачка ненадовго перервала виступ, щоб з’ясувати, чи все гаразд з одним із глядачів. Співачка дуже добре пам’ятає випадок, який стався у листопаді 2023 року. Тоді під час одного з бразильських концертів артистки просто на стадіоні від інфаркту померла 23-річна дівчина.

Тейлор Свіфт. Фото: Getty Images

Тейлор Свіфт. Фото: Getty Images

Ефектного повернення не вийшло

Грандіозний камбек 43-річного Джастіна Тімберлейка не відбувся. Причиною тому називали одкровення Брітні Спірс з приводу їхнього роману. Але на думку музичних експертів, справа не лише в особистому житті співака. Виконавець вирушив у світовий тур, але приголомшливого успіху, на який він розраховував, не сталося.

«Перерва між тридцятьма і сорока – це справді довгий термін для артиста. Більшість прихильників Тімберлейка постаріла і перестала їм цікавитися. Як каже стара приказка: “Не ти йдеш на пенсію – глядачі йдуть на пенсію”», – заявив музичний журналіст Туре в інтерв’ю NewsNation.

Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл. Фото: Getty Images

Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл. Фото: Getty Images

Нагадаємо, Брітні Спірс докладно розкрила у книзі неприємну правду про те, як Тімберлейк умовив її зробити аборт. Після мемуарів співак довго не міг спокійно вийти у світ через хейт, а пізніше з’явилася інформація про те, що стосунки Джастіна та його дружини Джессіки Біл близькі до розлучення.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *