Град побив автівки та вікна будинків у двох областях

Фото: facebook.com/groups/fbzhytomyr

Під час негоди у неділю, на Житомирщині та Чернігівщині пройшов великий град,  внаслідок якого постраждали автівки, дахи та вікна будинків, Крім того, негода завдала шкоди майбутньому врожаю, повідомляє РБК-Україна.   

Так, на Житомирщині град понищив городину. Інколи шматки льоду, що падали з неба, досягали розміру з куряче яйце. Фотодокази нищівного граду вже з’явились у “Менщина”.

 У місті Мені Корюківського району Чернігівської області град побив автівки, дахи будинків та знищив майбутній врожай у садах та на городах. Поля й городи після граду виявились побитими та затопленими водою.

Град на Житомирщині. Фото: facebook.com/groups/fbzhytomyr

Град на Житомирщині. Фото: facebook.com/groups/fbzhytomyr

  • 3 червня після негоду знеструмлено 312 населених пунктів у Житомирській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Сумській, Черкаській, Чернігівській областях. 
  • 3 червня синоптик Наталка Діденко повідомила, що тиждень на півдні, сході та в більшості центральних областей України почнеться зі спеки до +32 градусів. Лише на заході та півночі очікується температура повітря +23…+29. Дощі та грози найбільш ймовірні в західних та північних областях України, при грозі можливі сильна злива та шквал. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *