Звільнена слідча з Маріуполя Мар’яна Чечелюк показала синці на тілі та розповіла про коханого

Фото: tiktok.com/@tvoya.yaa

Владислав Андріанов, захисник Маріуполя з “Азова” та коханий поліцейської Мар’яни Чечелюк, яку 31 травня визволили з російського полону, все ще знаходиться в російському полоні. Ворог засудив хлопця на 25 років колонії, повідомила сама Чечелюк  у своєму акаунті в соціальній мережі Tik-Tok, опублікувавши відповідне відео.

Владислав та Мар’яна були разом у бункерах “Азовсталі” перед тим, як захисники Маріуполя отримали наказ покинути завод. За словами дівчина, чоловік вижив після теракту, який Росія влаштувала у колонії в Оленівці.

– У полоні в мене була мрія, щоб коли я повернусь Ти зустрічав мене з полону, 2 роки я вірила в те, що ти вже Вдома. Це великий удар по моєму серцю, коли я дізналася, що тебе немає, – написала Чечелюк.

Вона додала, що Владислав був в Оленівці під час російського теракту. Він вижив і наразі відбуває 25 років позбавлення волі у російському полоні.

– Тримайся, коханий, скоро ми повернемо тебе і твої страждання закінчаться. Ми повернемось до щасливого життя, яке так різко обірвалось війною, – наголосила Мар’яна.

Вона також показала фото синців на ногах. «Для тих, хто говорить, що жінок не б’ють. На рідній землі навіть синяки від русаків сходять швидше», – підписала вона знімки.

За даними російських ЗМІ, судилище над Владиславом Андріановим провели у фейковій “ДНР” 22 листопада 2023 року. Російські злочинці засудили його до 25 років ув’язнення.

@tvoya.yaa Ти мужньо боровся за те, щоб ми вільно жили у нашій країні. Ти незламний, сміливий, відважний. У полоні в мене була мрія, щоб коли я повернусь Ти зустрічав мене з полону, 2 роки я вірила в те, що ти вже Вдома. Це великий удар по моєму серцю 💔, коли я дізналася, що тебе немає… Тримайся коханий, скоро Ми повернемо тебе, і твої страждання закінчаться, Ми повернемось до щасливого життя, яке так різко обірвалось війною. 🕊️🇺🇦#славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #азовсталь #полонені #поверненнядодому #повертайсяживим ♬ Мовчати – Clavier

Мар’яна показала свої синці. Фото: tiktok.com/@tvoya.yaa

  • 31 травня Мар’яна Чечелюк повернулась з полону, у якому була два роки. Виїхати з Маріуполя до початку масованих ворожих обстрілів родина дівчини не встигла, тож Мар’яна із сестрою Аліною жили в укритті “Азовсталі”. 
  • Омбудсмен Дмитро Лубінець після обміну опублікував відео зустрічі однієї з  жінок, що повернулась додому, зі своїм неповнолітнім сином. Жінка провела у російському полоні понад два роки.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *