Абрамович не такий вже й вигідний зять: його колишня теща захомутала легендарного мільярдера

У березні 2024 року стало відомо, що мама Даші Жукової Олена виходить заміж за 93-річного мільярдера Руперта Мердока. Інформація про їхній роман з’явилися влітку 2023-го, коли пару помітили під час відпочинку на яхті. А за рік медіамагнат зробив колишній тещі Романа Абрамовича пропозицію.

2 червня 2024 року стало відомо, що весілля Олени та Руперта все ж таки відбулося. Урочистість пройшла на винограднику великого маєтку Бель-Ейр у Моразі, Каліфорнія. Цей шлюб став п’ятим для бізнесмена.

Де і як познайомилися Мердок та Жукова, досі невідомо. 8 березня 2024 року Руперт зробив 67-річній Олені пропозицію, подарувавши кільце з діамантом, – і вона сказала «так».

Вона сказала «Так». Фото: The Sun

Вона сказала «так». Фото: The Sun

Для жінки це весілля стало третім. Її першим чоловіком був бізнесмен Олександр Рабкін, від якого Жукова народила Дар’ю. Другим чоловіком Олени став вчений Юрій Гаузе. У цьому союзі з’явилася двійня – син Джордж і дочка Кетрін.

Руперт ставав батьком шість разів. І, як відомо, не всі діти радіють великій кількості жінок у житті Мердока.

Не всі його діти радіють. Фото: The Sun

Не всі його діти радіють. Фото: The Sun

Як передає Daily Mail, на весіллі Олени з мільярдером зібралося багато впливових гостей, у тому числі власник New England Patriots Роберт Крафт. Останній прибув разом зі своєю дружиною Даною Блумберг. Виконавчий директор News Corp Роберт Томпсон був присутній на весіллі свого боса з дружиною Ван Пін. Решта імен гостей поки що тримаються в таємниці.

Біля виноградника, де проходила церемонія, сталася ціла тиснява з автомобілів таких марок, як Audi, Bentley, Jaguar, Lexus, Chevy та інших. Охорона стояла по всій території, а високі живоплоти приховували від сторонніх очей усе, що відбувалося біля особняка.

Охорона стояла по всій території. Фото: The Sun

Охорона стояла по всій території. Фото: The Sun

Ймовірно, Мердок і Жукова мали намір провести камерну церемонію. Саме на винограднику в Моразі, магнат хоче проводити час після звільнення з посади голови Fox та News Corp. Відомо, що тепер Руперт хоче присвятити себе виробництву вин світового класу.

«Він хоче, щоб Морага стала важливою частиною його спадщини. Він вважає своїм обов’язком забезпечити безпечне майбутнє для цього підприємства та домогтися, щоб якнайбільше людей познайомилося з вином. Він хотів піти у відставку, поки знав, що має час і достатньо енергії, щоб зосередитися на інших речах, особливо на Моразі», – розповів інсайдер.

Роман Абрамович та Даша Жукова, 2017 рік. Фото: Getty Images

Роман Абрамович та Даша Жукова, 2017 рік. Фото: Getty Images

Цей маєток Мердок придбав у серпні 2013 року через свою компанію Moraga Canyon Vineyards LLC у колишнього генерального директора Northrop Grumman Тома Джонса після того, як побачив, що його виставлено на продаж. Територія обійшлася бізнесменові 22,3 мільйона доларів.

Деякі джерела зазначають, що Джеррі Холл, з якою Руперт був одружений до Олени, сподівалася успадкувати виноградник і навіть проходила онлайн-курс, щоб розбиратися в цій темі. Але бізнесмен чудово почувається, і зважаючи на все, ще сподівається прожити щасливі роки з новою дружиною.

Руперт Мердок та Джеррі Холл, 2019 рік. Фото: Getty Images

Руперт Мердок та Джеррі Холл, 2019 рік. Фото: Getty Images

Нагадаємо, коли стало відомо про роман мільярдера, джерела з його оточення розповідали:

«У нього море енергії. Тому не дивно, що його приваблюють жінки набагато молодші за нього».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *