Військові показали, як посилюють кордон на фоні провокаційних заяв Білорусі

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські війська посилюють кордон із Білоруссю та готові до будь-яких провокацій. Таку заяву вони зробили після неоднозначних заяв білоруських прикордонників про стурбованість тим, що ЗСУ стягують важку техніку до кордону. Про це повідомляє Facebook Оперативного командування “Захід”.

– Державний кордон із республікою Білорусь повністю під контролем. Українська армія має достатньо сил і техніки для недопущення провокацій. Ми готові до чогось. Ми знищимо будь-кого, – зазначили військові.

Раніше у ДПСУ вже заявляли, що Білорусь активізувала свої інформаційні вкидання про те, що з боку України, зокрема в межах Житомирщини, стягуються до кордону війська та що ситуація на кордоні ускладнюється. Прикордонники запевнили, що Україна не загрожує Білорусі та не влаштовує провокацій на кордоні.

  • 29 червня заступник командувача силами спеціальних операцій Білорусі полковник Вадим Лукашевич заявив, що Україна стягує до кордонів війська, озброєння, військову техніку.
  • 20 червня прикордонники вже відповідали на претензії Держприкордонного комітету Білорусі, який заявив про різке збільшення угруповань українських військових на кордоні. Українська прикордонна служба наголошує, що Сили оборони здійснюють захист суверенної території від агресора, і жодних провокацій у цьому немає.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *