Головний тренер Дніпра-1 оголосив про відставку

Головний тренер «Дніпра-1» оголосив про відставку після поразки від «Оболоні»

Фото: scdnipro1.com.ua

Олександр Кучер оголосив про відставку з посади головного тренера «Дніпра-1». Сталося це після поразки дніпрян від «Оболоні» (1:2) у четвертому турі УПЛ.

– Я подаю у відставку разом з тренерським штабом. Провину за ті результати, які ми показуємо останнім часом, беру на себе, — заявив Кучер на пресконференції, повідомив офіційний сайт клубу.

20 серпня дніпряни поступилися супернику, котрий одержав свою першу перемогу в УПЛ. Матч пройшов в Ужгороді на стадіоні «Авангард» без глядачів. У ФК “Оболонь” Київ заявили про фантастичну гру та зазначили, що це дебютна перемога «пивоварів» в УПЛ.

Олександр Кучер очолював дніпрян з літа 2022 року, коли замінив на посаді хорвата Ігора Йовічевича. Відтоді привів команду до історичного “срібла” в чемпіонаті України. У новому сезоні віцечемпіони України виграли лише один матч з шести та посідають 11-те місце.

40-річний Олександр Кучер — український футболіст з Києва, що виступав на позиції захисника за національну збірну України. У 2020 році почав кар’єру тренера.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FC Obolon Kyiv (@fc_obolon_kyiv)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FC Obolon Kyiv (@fc_obolon_kyiv)

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *