Він був мерзенним: голлівудська зірка розкрила всю правду про російського режисера

Як виявилося, у молодому віці зірка фільму «Сікаріо» Емілі Блант проходила проби на участь у кінокартині російського режисера Андрія Кончаловського. Щоправда, спогади від зустрічі залишилися в актриси, м’яко кажучи, не дуже добрі. У свіжому інтерв’ю The Sun Емілі зізналася, що робота з режисером залишила у неї відчуття «оболонки колишньої себе».

Емілі, якій на той момент було 19 років, пробувалась на роль молодої коханої короля Генріха II у виконанні актора Патріка Стюарта у фільмі 2003 року «Лев узимку». Режисером картини виступив брат Микити Михалкова.

«Він був дуже жорстокий на прослуховуванні й любив мене збити з пантелику. Атмосфера була дуже женоненависницькою. Я пам’ятаю, що була розчавлена, коли все закінчилося. Я добре запам’ятала цей досвід. Це було жахливо, почуваєшся нікчемністю у такий момент», – пояснила Емілі.

Емілі Блант

Емілі Блант

Артистка не змогла згадати ім’я Кончаловського. Проте, характер режисера вона добре запам’ятала. Блант не заперечує, що будь-яка робота передбачає певні труднощі. Проте Андрій Сергійович, за її словами, перейшов усі кордони.

«Я маю просто сказати, що він був мерзенним, справді жахливим. Звичайно, ми не завжди незворушні. Ви пошкодите свої почуття – так воно і є. Іноді на цій роботі є елемент життя в окопах. Це може бути боляче і може бути так само чудово, як і боляче, і я була готова до цього. Іноді в цій роботі є елемент підготовки до удару, але це було свого роду нижньою точкою», – наводить слова Блант The Sun.

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька

Кончаловський зрештою запросив на роль свою дружину Юлію Висоцьку у фільмі, в якому головну роль зіграла Гленн Клоуз. Це був рімейк оригіналу 1968 року з Пітером О’Тулом та Кетрін Хепберн.

Висоцька знімається переважно у фільмах чоловіка. Актриса познайомилася з Кончаловським у 1996 році на фестивалі «Кінотавр». Через два роки пара зіграла весілля. У шлюбі народилися двоє дітей, Марія та Петро. Кончаловський довіряє Висоцькій ролі не лише в кіно, а й у поставлених ним спектаклях.

Нещодавно у прокат вийшов новий комедійний бойовик з участю Емілі Блант «Каскадери», заснований на серіалі 1980-х років із Лі Мейджорсом у головній ролі. Блант грає разом із 43-річним Раяном Гослінгом, який втілив образ каскадера Кольта Сіверса.

Емілі Блант із Раяном Гослінгом

Емілі Блант із Раяном Гослінгом

Актрису було номіновано на кращу жіночу роль другого плану на церемонії вручення премії «Оскар» у 2024 році за роль у фільмі «Оппенгеймер». Серед робіт уродженки Лондона також є стрічка «Диявол носить Prada» з Енн Гетевей та Меріл Стріп.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *