Загинув майстер спорту з кікбоксингу Іван Фесенюк

Фото: facebook.com/soloviova.nataly

Під час виконання бойового завдання на Авдіївському напрямку загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади, майстер спорту з кікбоксингу Іван “Бонус” Фесенюк. Він був відомим фанатом київського “Динамо”. Про це повідомили на сторінці WBC Ультрас Динамо у Facebook.

– До повномасштабного вторгнення він активно займався фізичним розвитком української молоді та представників трибуни зокрема, був майстром спорту з кікбоксингу, – йдеться у повідомленні.

Друзі Івана повідомили у коментарях до поста, що у 2019 році він завоював золото на Чемпіонаті світу з кікбоксингу. Також вони писали, що він був добрим тренером дітей та дорослих.

Сім’ю Фесенюк не встиг створити, у нього залишилися мама, сестри та брати. Іван був із багатодітної родини.

  • 12 березня під час бойових дій загинув 28-річний весляр Дмитро Губанов. Він був майстром спорту, багаторазовим чемпіоном України, бронзовим призером чемпіонату Європи серед юніорів до 19 років та фіналістом чемпіонату світу серед молоді до 23 років.
  • 3 червня Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про загибель військового розвідника, майстра спорту України міжнародного класу Сергія Карнаухова. Він обіймав посаду командира відділення розвідки у складі 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *