Внаслідок ранкового удару по Миколаєву пошкоджений готель, який недавно відновили після обстрілів 2022 року

Фото: t.me/dsns_telegram/27553

Вранці 28 квітня росіяни завдали чергового удару по Миколаєву. Внаслідок ударів “шахедами” близько 04:45 сильно пошкоджена будівля готелю у центрі міста. На місці виникла пожежа. Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

– В іншому готелі, що поруч, вибиті вікна, пошкоджені автомобілі. Крім того, пошкоджений об‘єкт теплогенеруючої інфраструктури. Наслідки уточнюються. Постраждалих немає, – написав він у Telegram.

Згодом керівник ОВА зазначив, що власники пошкодженого готелю лише відновили будівлю після обстрілів, які були у 2022 році.  Поруч знаходиться дитяча спортивна школа та стадіон і немає жодних військових обʼєктів.

– Історична частина міста. Це атака на наш бізнес, на нашу економіку, – написав Віталій Кім.

Також Кім зазначив, що постраждалих внаслідок удару немає. Наразі на місці працюють усі оперативні служби, уточнюють наслідки удару.

  • За інформацією ОВА, напередодні, 27 квітня, о 17:25 ворог спрямував дрон-камікадзе типу “Ланцет” по Березанській громаді Миколаївського району. Постраждалих немає. Також учора, 27 квітня, о 21:41, 21:46 та 22:28 ворог здійснив артилерійський обстріл Куцурубської громади. Внаслідок цього пошкоджено житловий будинок. Постраждалих, на щастя, теж немає.
  • У середу, 24 квітня, в Миколаєві пролунали вибухи на автомобільній парковці. За попередньою інформацією, під час необережного перевантаження боєприпасів військовослужбовцями з одного автомобіля до іншого відбулась детонація. Внаслідок вибуху загинуло двоє бійців та ще двох поранено. Також зайнялися автомобілі, які були поряд з епіцентром вибуху.

Фото Фото 28 Квiтня09:39

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *