Десь крадькома зітхає Венсан Кассель: Тіна Кунакі оприлюднила нову фотосесію

Пройшов рівно рік відколи Венсан Кассель і його нова кохана роблять все, щоб змусити прихильників актора забути про існування Тіни Кунакі. І як би зірки не намагалися, фанати зазирають на сторінку Кунаки, щоб потішитися. І всі компліменти дістаються Тіні, а ось Нару Баптисту фоловери не приймають досі. Ім’я Кунакі згадують частіше, ніж ім’я Баптисти. Винятком не стали останні кадри Тіни, які були зроблені для літньої колекції Victoria’s Secret.

Кунакі позували на тлі морського пейзажу в образі амазонки. Вона розпустила довге кучеряве волосся, залишивши його струмувати по плечах. Тіна нанесла природний макіяж в блискучих медових тонах.

Модель одягла золотисто-бежевий купальник, напівпрозору спідницю-сітку та коричневі чоботи. Як аксесуари колишня дружина актора додала шкіряний ремінь та кілька браслетів в етнічному стилі. Вона сиділа на камені, мляво дивлячись у камеру.

Тіна Кунакі у новій фотосесії

Тіна Кунакі у новій фотосесії

На другому знімку Тіна знялася у чорному бікіні. До трусиків з високою посадкою був прикріплений шкіряний ремінь із чорно-білим парео. Кунакі завершила образ коричневими сандалями без підборів. Вона стояла на піску, тримаючи руки на талії.

Амазонка

Амазонка

Кадрами поділилися всі учасники зйомки – від моделі до фотографа, і зрозуміло чому. Тіна на кадрах має розкішний вигляд, і прихильники впевнені: Венсан, побачивши їх, явно розлютився.

«Венсан кусає лікті», – написав прихильник.
«Краще за нинішню точно» – додав інший.
«Шикарна, просто королева», – не стримався ще один.
«Нара курить осторонь», – висловився фоловер.

Тіна має розкішний вигляд

Тіна має розкішний вигляд

Тіна Кунакі та Венсан Кассель розлучилися після п’яти років шлюбу у березні 2023 року. Подружжя має п’ятирічну доньку Амазоні. 27-річна зірка подіуму не ділиться подробицями особистого життя після розлучення з актором.

Тіна Кунакі та Венсан Кассель

Тіна Кунакі та Венсан Кассель

Кассель недовго був самотній після розриву з Тіною. Зараз його серце знову зайняте – 57-річний актор зустрічається із 27-річною бразилійкою Нарою Баптистой. Закохані весь час проводять разом. Багато хто вважає, що нинішня обраниця Венсана дуже схожа на Кунакі.

З Нарою Баптистой

З Нарою Баптистой

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *