Кого намагаються обдурити: соцмережі розлюченні першим за два місяці відео з Кейт Міддлтон після операції

Понад два місяці тому невістці Чарльза III, Кейт Міддлтон, зробили операцію на черевній порожнині. З того часу дружина принца Вільяма, який до речі є першим в черзі на британську корону, не з’являлась на публіці. Через це увага до її персони зросла в рази не тільки у Великій Британії, але й у США. Там вона взагалі за останні тижні стала найобговорюванішою персоною у медіа. Масла у вогонь підливають таблоїди.

Днями з’явилась інформація, що принца та принцесу Уельських помітили в суботу, 16 березня, на їхньому улюбленому фермерському ринку. Він знаходиться за два кілометри від будинку пари – котеджу Аделаїди на території Віндзорського замку. Втім ані фото доказів, ані відео в соцмережах не було. Першим ролик опублікував таблоїд TMZ.

За ствердженням видання, на відео присутні саме Кейт та Вільям. На ньому 42-річна Міддлтон виглядає щасливою, а обличчя старшого сина Чарльза III приховує кепка. Помітно, що Кейт значно схудла. Відео вже набрало понад 100 тисяч переглядів та викликало чималі обговорення в мережі. Безліч коментаторів не вірять, що на ролику прогулюється зіркова пара.

По-перше, наголошують користувачі соцмереж, поруч з Вільямом та Кейт не має охорони. По-друге, стиль одягу непритаманний принцесі Уельській. Щодо дітей наступних короля та королеви, то видання наголошують – в цей час 10-річний Джордж, восьмирічна Шарлотта та п’ятирічний Луї займались спортом.

Відома експертка з мови тіла Джуді Джеймс зазначила, що поведінка Кейт є досить незвичайною. Їй дивно бачити, як найпопулярніша жінка у світі про яку ходить безліч спекуляцій і чуток у соціальних мережах (пластична операція, аборт і навіть, не дай Боже, смерть) раптово з’являється енергійною та неймовірно щасливою.

“Кейт йде попереду Вільяма, роблячи досить великі кроки, щоб не було жодного натяку на будь-яку слабкість. У той час як Вільям тримає своє обличчя частково прихованим під шапкою та опускає голову. Мова тіла Кейт тут свідчить про бажання бути поміченою. Її голова піднята, довге волосся розвівається, посмішка, здається, сигналізує про те, що вона абсолютно оптимістична та життєрадісна”, – зазначила Джуді Джейм.

Королівська пресслужба ніяк не прокоментувала появу Кейт Міддлтон на публіці. Не репостять відео і ЗМІ, які підтримують Букінгемський палац. Своєю чергою, таблоїди опублікували прогулянку принцеси Уельської на першій шпальті.

Кейт Міддлтон обговорюють таблоїди

Кейт Міддлтон обговорюють таблоїди

Щодо користувачів соцмереж, то вони скептично поставились до новини про прогулянку Кейт Міддлтон та принца Вільяма на ярмарку. Деякі впевнені – відео згенерував штучний інтелект.

  • Якість дуже погана. Невже в когось ще залишились подібні телефони?
  • Вона виглядає як 20-річна дівчина. Кого намагаються обдурити? Це просто смішно.
  • Це не Кейт – у неї зовсім інші вилиці і форма обличчя. Ви що, всі сліпі?
  • Кейт ніколи не йде попереду Вільяма.
  • З цим кадром щось не так. Кейт і Вільям проходять повз стільки людей, і жоден з них навіть не дивиться на них. Зазвичай люди дивляться на будь-кого, хто проходить повз, але тут ніби ми дивимося 2 кадри разом.
  • Ці офіційні новини від Sun і TMZ викликають більше запитань, люди більше стурбовані здоров’ям Кейт. Чому виникла потреба поширювати неправдиві новини?

Користувачі соцмереж приводять безліч доказів, що це не Кейт

Користувачі соцмереж приводять безліч доказів, що це не Кейт

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *