В Одесі жінка сходила в туалет на газон посеред міста і витерлася державним прапором

Фото: od.npu.gov.ua

Інцидент стався напередодні на Європейській площі в Одесі. Поліцейські моніторили соцмережі і натрапили на відео, на якому жінка справляє свої природні потреби на газоні у центрі міста, де встановлені державні символи, прапорці, у памʼять про полеглих героїв-захисників. Окрім того, вона використала державні символи як гігієнічний засіб, повідомили у поліції області.

Правоохоронці за кілька годин розшукали жінку біля залізничного вокзалу. Їй 28 років і вона була нетверезою. Порушницю доставили до територіального підрозділу  поліції, де з нею наразі працюють слідчі. Свій вчинок вона пояснила тим, що нібито вагітна і “їй приспічило”. Вона перепросила за скоєне. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (наруга над державними символами) та ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).  Максимальне покарання, яке загрожує правопорушниці  – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

  • На Дніпропетровщині чоловік заліз на електричну опору, на якій був закріплений державний  прапор, зірвав його, зламавши кріплення та його основу. Після цього кинув прапор на проїжджу частину. Поліція встановила, що порушником виявився 34-річний раніше засуджений місцевий житель. 
  • У Кам’янському 15-річна школярка заради хайпу зняла на відео, як підпалює державний прапор. Її швидко виявили.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *