Він це ненавидів: принц Гаррі зіткнувся з проблемою, яку раніше доводилося вирішувати Чарльзу ІІІ

У принцеси Діани та короля Чарльза III (тоді ще принца Чарльза) у шлюбі було чимало розбіжностей, але найбільше королю не подобалося те, що дружина завжди привертала до себе громадську увагу. Іноді настільки, що навіть сам Чарльз залишався на других ролях, а часто взагалі переїжджав на треті. За інформацією ЗМІ, такі ситуації майбутній монарх просто ненавидів, і особливо сильно дратувало його те, як Діана відтягувала інтерес публіки, а він залишався скромно стояти осторонь.

Західні журналісти неодноразово повідомляли, що принц Гаррі багато в чому пішов стопами матері: скандальне інтерв’ю, що викриває всю королівську родину, втеча з палацу – герцог Сассекський ніби надихнувся трагічною історією життя Діани. Але, на жаль, тепер Гаррі й сам опинився на другорядних ролях.

Принц Гаррі. Фото: Getty Images

Принц Гаррі. Фото: Getty Images

Експерти стверджують, що з ним відбувається рівно те ж саме, що колись пережив його батько. Меган Маркл настільки взяла гору в їхніх стосунках, що навіть на публіці Гаррі має вигляд лише її супровідника.

«За іронією долі одна з найотруйніших проблем між матір’ю та батьком Гаррі полягала в тому, що, куди б вони не пішли, Діана привертала загальну увагу, а Чарльз, як майбутній король, ненавидів це. Тепер Гаррі опинився в тому ж становищі – завжди досить сором’язливий, він постійно перебуває в тіні своєї дружини», – поділився з The Mirror королівський біограф Том Квінн.

Все повторюється. Фото: Getty Images

Все повторюється. Фото: Getty Images

Як приклад він навів поїздку Гаррі та Меган до Нігерії, яка голосно зараз обговорюється, де герцогиня була справжньою зіркою, а принц лише за рідкісним винятком удостоювався уваги. Квінн впевнений, що поки Гаррі може цього не помічати, але якось він з жахом зрозуміє, що він «гарнір, а не основна страва».

Тепер Гаррі назвали ще й «гарніром». Фото: Getty Images

Тепер Гаррі назвали ще й «гарніром». Фото: Getty Images

Том Квінн не перший, хто говорить про те, що принц Гаррі активно йде на другий план поряд з Меган Маркл. Раніше принца Гаррі британські телеведучі навіть назвали «бета-самцем» у зв’язку з цим. Ймовірно, це могло б стати ідеальним приводом для розмови з батьком, але зараз Чарльз III та його старший син Вільям вважають за краще ігнорувати «проблему Гаррі».

З Каміллою Чарльз завжди номер один. Фото: Getty Images

З Каміллою Чарльз завжди номер один. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *